13 maja 2008, 11:26
witam
Mela standard zasneła o 22 I UWAGA: Wstała dzis o 10:50 :ico_brawa_01: w nocy 2 pobudki, w zasadzie obje wstałysmy niedawno bo chłopaki poszli do szkoły , a ja sie kimnełam bo mnie głowa bolała wziełam proszki i teraz jest juz git :ico_brawa_01: czekamy właśnie az kaszka wystygnie :-)
Mela od kilku dni jak poraz kolejny po próbach nocniczkowych jak zrobiła poraz pierwszy kupke na nokal- to teraz co kilka min lata po nocnik i woła aaaa aaaaaa oczywiscie sama na niego w rajstopkach i oczy wybałusza :ico_szoking: czy leci ,albo idzie kupa ,strasznie jej sie spodobało ,i zawsze sie udaje ,wiadomo jak leci sama po nocnik to zapomina o rajstopach ,ze strzeba zdjąć :-) ,ale ja interweniuje w sam moment, wczoraj cały dzien sucha pielucha ,no czasem nie zdarzymy ,no i jeszcze z nocy wtanie zesikana wiadomo ,ale jestesmy na drodze finałowej do lata bedzie perfekt :ico_brawa_01: moze sie obejdzie juz bez pieluchy na dzien...bedziemy jesc ,a potem wychodzimy na spacerek ,pogoda dzis nie zabardzo słonecznie ,ale chłodna i wdodatku wiaterek
:516: miłego dnia