No jestem!!!!! Znowu zaniedbałam Was moje kochane!! !
Jakoś ostatnio nie włączam wcale kompa, a tu wyjazd za pasem!!! Ciesze sie ze zaczynacie juz gadać na temat naszego wyjazdu!! Wczoraj widziałąm prognozę pogody i 22, w dzień naszego wyjazdu, ma być 30 st!!!! W piątek też ma byc dużo, około 28st, ale sobota już mniej a niedziela to koło 15 st.... szkoda....
Ale i tak superowo!!!!!!
karolas jestem kobieto i myśle o Was cały czas!!!
Cieszę sie ze kinder bal tak sie fajowo udał!! Zdjęcia superowe, widac ze Kacpi już łamie serca dziewczynek1!! Ale taki z niego przystojniaczek że ho, ho!! :ico_brawa_01:
Melusia też oczywiście gwiazdeczka!!
A Ty moja droga za kółkiem, to normalnie czad!!! :-D
kelly
Ale śliczne zdjęcia wkleiłaś!! Tymuś jest przepiękny!!
A nie wiem czy widziałas już i olala, Wasze dzieciaczki są w obecnym odcinku "mamo to ja" wiesz, chodzi o ten konkurs, dziecko na okładce!! Ale fajnie ucieszuyłam sie jak zobaczyłam Tymka i Asie na jednej stronie!! Wypatrywałąm Bartusia i okazało sie na drugiej stronie że mój synek tez jest!! Wszytkie trzy dzieciaki są w tym samym odcinku gazety!! :ico_brawa_01:
olala asieńka ma przecudne kiteczki!!! Ale jest ślivczna!!
kajunia Milenka też przepiękna dziewczynka!!! Ślicznie razem wygladacie w trójkę!! Już widzę jakie piękne bedzie wasze drugie dzidzi!! Może chłopczyk tym razem!! Trzymam kciuki żeby szybko udało sie!! No to do roboty!!! :ico_oczko: :-D :ico_brawa_01:
lulu Ty lasko!!! Ale wyglądasz bosko!!! Włoski świetne!! Wyglądałaś szałowo!! A Filka gentelmen jak sie patrzy!!
anilewe ale macie teraz napięty plan!!! Fajnie że tak sie z wyjazdem udało!! Bawcie sie dobrze!!
Aga nie przejmuj sie kłótniami z mężem!! ZAwsze jak ludzie mają silne charaktery to wychodzą spięcia, ale to nic złego!! Dobrze że to właśnie nam tuytaj o tym piszesz, bo też jestem zdania że nie każdym znajomym można sie zwierzać. Jakby nie moja siostra to o większości kłótni nikt by nie wiedział z mojego otoczenia!! Nie lubię się z takich rzeczy zwierzać nikomu!! Co innego Wam!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
kingas ja też Ci napiszę mimo że większość dziewczyn napisała ze zmiana mleka jest bez[pieczna dla dziecka! Ja podawałam Nan i jakoś tak sie zdarzyło że mój tata kupił dla bartusia bebiko. No i co miałam zrobić??!! Podałam mu i to w normalnych proporcjach, jak zwykle. No i teraz całkiem się na to mleko przerzuciłam i jest ok!! Bez obawy zmień!! :ico_brawa_01:
Spadam teraz przygotować obiad i może coś poprasuje!!