Witam :)
W nocy wróciliśmy do domu z Poznania, nie kąpałam więc Uli, tylko dałam jej cyca i poszliśmy spać. Spałyśmy tak do 6:30. Od tej godziny Ulek nie śpi i zaczyna być bardzo marudna.
Pogoda cosik się psuje, nie ma takiego słonka jak wczoraj, na razie jest pochmurnie :-( a tak było letnio.
I z tych właśnie kazali mi sobie wybrać. Nie byłam zachwycona, ale co robić ... wybrałam oliwkę.
To ładnie Cie zrobili, powinni już na początku powiedzieć Ci, że te chusty farbują, miałabyś wybór, a tak narazili Cię na dodatkowe koszta.
Ja swojej chusty jeszcze nie dostałam, ale rozmawiałam wczoraj z miłą Panią, która mnie przeprosiła, zapewniła, że chustę wyślą dzisiaj i dorzucą jakiś gratis.
Stargate nie, może się skuszę? :-)
Powinnaś, jest tego aż 10 sezonów, już zakończonych, do tego stargate atlantis, który do tej pory kręcą, też super, jest nawiązaniem do stargate SG-1, ale dzieje się w innej galaktyce. Ja się w tych serialach zakochałam.
Battlestara już zapuściłam :-)
,mo sie bardzo podoba twoja Ulenka ma tak cudowne wloski-jeszcze troszke bedziesz ja czesala w kucyki :-D
Również dziękujemy za komplementy, co do włosków, to już są na tyle długie, że malutki kucyk już wyjdzie :-) Muszę jej parę ładnych spineczek kupić :-)Twoje dzieciaczki super wyglądają na fotkach :-) Julcia jaki ma czadowy motor :-)
A programu przewaznie uzywam-->ulead photo express
Dziękuję bardzo za info, już go zasysam :-)
Zmykam na śniadanko :-)