14 maja 2008, 07:24
napisalam posta i mi go zjadlo :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
Kolka, mam nadzieje, ze juz lepiej. Daj zanac :ico_sorki: Jak wyniki?
Kasi.k, Vikula jak zwykle przeslicznie wyglada!!!
Mroweczka, bylam na blogu-Erys cuuuuudny!
Rybka, bezbolesnej preprowadzki
Syla, jak tam u Was? Chorobsko przegonione? Jesli nie, to mam nadzieje, ze juz w krotce przepedzicie precz. Na ten rok wyczerpalyscie limit chorowania :ico_sorki:
Delicja, brawa :ico_brawa_01: za danonki. Sliczne zdjecie w podpisie
Katrin , kiedy pojada goscie i znajdziesz chwilke, to podziel ssie z nami wrazeniami z urodzinowej imprezki Antosia :ico_sorki:
Caro, ja przez caly okres kiedy trzymaly mnie mdlosci (15 tyg.) co 2-3 godz, mialam wilcze napady glodu. Najgorsze bylo to, ze bylam glodna, a nie wiedzialam co zjesc, zeby "przez gardlo przeszlo". W torebce zawsze nosilam orzechy, wafle ryzowe albo krakersy. Jedyne co moglam pic, to Sprite....A kidy mdlosci minely, to dopiero dalam czadu :ico_oczko: Jedz na zdrowie. Najwazniejsze, zeby dzidzia zdrowa byla!
Smerfetka, witaj! sliczne masz panienki w domu!!!!!!!!!!Jak sobie dajesz rade z takimi maluszkami?
Mordeczka, jak net na nowym mieszkaniu?
Kari, Jak tam moj ziec? Maya wziela przyklad z Krystianka i ostatnio chwycila sie za odkurzacz :-D
Moj maly zboj na spacerach ma zawsze ochote isc w przeciwnym kierunku do mojego :ico_oczko: Czy u Was tez tak jest? Jak mowie "choc tutaj", to smieje sie do mnie, macha pa,pa , odwraca sie na piecie i idzie (prawie biegnie) przed siebie. W domu usiluje karmic misie i lalki. Slodko to wyglada. I niewazne, ze najczesciej trafia lyzeczka w oko :-D . Tydzien po urodzinach Maya doczekala sie 2-ej dolnej jedynki. Czekamy lada chwila na gorne...Zmykam spac, bo nie wiem co mnie w nocy czeka, a wciagu dnia na wysokich obrotach.
Ostatnio zmieniony 14 maja 2008, 14:56 przez
agi, łącznie zmieniany 1 raz.