cześć dziewczyny
Nie mogłam wczoraj wejść na TT, ciagle sie zawieszało czy Wam też się tak dzieje??
Dziś przysłali mi piaskownice, jest super zobaczcie
http://www.allegro.pl/item361364267_pia ... ucent.html
przedtem miałam podobną do
Magdzinki jak ma na fotkach, ale miała błąd fabryczny i ją zwróciłam i teraz mam taką
Magdzinka super foteczki, Joasia jest bardzo śliczną dziewczynką, taka radosna i wogóle takie ma ładne oczka i buźke hehe
lulu kochana moja, dziś wieczorkiem pomodlę się za Twoją Gwiazdkę, pewnie teraz świeci tylko dla Ciebie.... [*]
myszka super foteczki, taka patrzę teraz moja córa też uwielbia mlecze - dmuchać, hehe tylko tak sobie poplamiła kamizelke i to nie chce zejść teraz...
Ale co miała radoche to miała....
dziewczyny w okolicy otwarł sie fajny sklepik a raczej to taki "szmateks" są tam wszystkie artykuły dla Dzieci ale używane no nowe też się zdarzają, ubranek dla Dzieci nie ma za dużo, bo właścicielka mówi że skupuje tylko te ładne i firmowe, bo po co jej inne gorsze, ma racje moim zdaneim, ciuszki ma bombowe ja kupiłam wczoraj Agatce 5 bluzeczek i dwie spódniczki i zapłaciłam za to 17 zł hehe a wszystko wyprane, piękne i jak nowe i firmowe, no nie mam aparatu żeby fotki zrobić ale uwierzcie i ona ma tam wszystko wózki, foteliki, zabawki, no wszystko.... acha i kupiłam podgrzewacz Philipsa za 25 zł (mój sie przepalił) jestem bardzo zadowolona :-)