14 maja 2008, 16:28
ania24 no to kolejne skladam gratulacje i szczere sie ciesze!!! Wy to juz macie dobrze bo to po drugim dostalyscie:) No i dziewczyny bylam dzis u lekarza a wlasciwie lekarki. strasznie zakrecona fajna kobitka:) mila i w ogole. Wiec tak jestem na poczatku 7 tygodnia , mam piekna rozowa ksiazeczke ciazowa i caly plik badan...eh to juz jutro. Dostalam tez badania usg piersi a brzuszka w ok 10-14 tygodniu. Wszystko ok i witaminek brac jeszcze nie trzeba
Wystarczy jesc nowalijki niepryskane i nie przesadzac po prostu z niczym. Kwas foliowy jak najbardziej biore:) Oszczedzac sie i dbac o siebie i to tyle:) Mama sie uparla ze ze mna pojdzie:) Juz jej babciu mowie:) Ukochany niezdazyl sie nacieszyc ze mna bo padl spac po pracy:) Ale juz ja go wymecze:) Oby nie za duzo bo jeszcze ucieknie ode mnie na troche. Nie nie zartuje oczywiscie. Eh jaki dzis piekny dzien. Cieplo. Ananke to takich masz niedobrych lekarzy? A to Ci dopiro. To ja myslalam ze pozno mnie zapisala- na 2 tygodnie do przodu. Ale to po prostu brak wiedzy. To trzymaj sie do tego czasu cieplutko i kolorowo:):*
[ Dodano: 2008-05-14, 16:30 ]
A co do imion to jeszcze nie wiem. Ja sie na pewno nie zgodze na Filipa, Bartka, Jurka, Janka, Maćka, Bożydara:) a jesli dziewczynka to na pewno nie Ania, Kasia, Ilona, Iwona, Gabrysia, Julia, Julka, Olga,. Tylko sie nie obrazajcie bo np moj brat ma na imie Maciek a nic do niego nie mam. A tak w ogole On ma 8 lat i bedzie wujkiem:D Dacie wiare:)