15 maja 2008, 23:18
karolas, kobieto, nie odpisuję Ci smska bo możesz juz spać więc tutaj odpiszę!
Ale super że piszesz o tych kaloszkach!!! Muszę kupić bartolinkowi na bank! Obym tylko znalazła! hihihihi, bartuś jeszcze nie ma takich hihihi:))
Jak mówisz ze tylko 15 km, to powinniśmy sie wybrać. Mój mąż to cos niedoinformowany jest w odleglościach(hihih) i powiedział zę około 100 km, to powoiedział że szkoda kasy na banzyne, ale jak tak blisko to rzeczywiście można sie spotkac już wcześniej!!
Dzięki ze piszesz ze bartuś spoko w gazecie!! Zdziwiłam sie że akurat to zdjecie wybrali, tak szczerze mówiąc bo wysłałam kilka i były fajniejsze.... Ale i tak fajowo!!
A trzecia to była Asieńka olali!
To to fajnie że juz niedługo macie 3 weselicha! A z tego co piszesz to ta kremowa kiecuszka to jest prześliczna, a krótka czy długa?? Oczywiście jak juz kupisz to czekam na zdjęcia!
A apropos zdjęć: cudne zdjęcia dzieciaków w opisie!! :-D
No nie dziwię sie że masz pracę jak siłownie, dosłownie. Narobisz sie strasznie... Ale są dobre skutki dla figury, to są plusy, oczywiście oprócz kasy!!
A ja sie lubie tak poruszać, i jutro też idziemy bo nam przepadnie w przyszłm tygodniu, a dlaczego to wiadomo: JEsteśmy W ANTONINIE!!!!!! :ico_brawa_01: :ico_haha_01: :ico_sorki: :-D :ico_puknij:
hihiihihhihi, hahahhaha, tsetsetse!!!
Czasem mi odwala, nieprzejmujcie sie!!!
lulu :ico_sorki: oby narzeczony jednak dał się namówić!!!! Musimy sie spotkać!!! Bardzo chce Cie poznać na "żywo"!!!!! :-D