witajcie
nastąpiła awaria serwera ,co niekótre posty mogły zostac nie zapisane na nim wiec wcieło,ale radze sie tym nie martwic ,my tu dobrze żyjemy i jakos sie zgadamy jakby cos nas omineło :-)
kurcze troche klawo sie czułam przez ostatnie 2 dni co chwilka latam do wc i wymieniam te wkładki :ico_olaboga: masakra ciągle cos ciecze taka wydzielina(on to nazwal upławy tzn lekarz ,ze to dłgo sie papra i mozna przy tym krwawic ) a mi od soboty i wczoraj to sie lało sama krew i niewiem co i jak ,ze to az tyle :ico_olaboga: miałam wyobrazenie ,ze to okres,puki co dalej nosze non stop wkładki i leje sie jak sie lało tylko mniej krwi,przez to taka słaba byłam ostatnia....dobra to na tyle
gosiu wielkie brawa dla
michasia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za tuptanko :-)
urmajo dzieki za troske :532: , jeju ale macie z tymi chorobami współczuje ciagle cos :ico_olaboga:
ja to nie pamietam kiedy
mela miała katar ostatni raz chyab jakos pod koniec lutego-odpukac :-) jest zdrowa ,bbiega jak szalona .wszedzie sie wdrapie nałozka kanapy ,chłopakom na pietrówke po drabinie sie wspina takze ,musze drabinke na dzien wyjmowac ,ale juz niedługo beda mieli nowe łozka i pokój wycackany pójdą na swoje ,mój M wraca 10lub 11 bo dobrze nie pamietam :ico_brawa_01: mam nadzieje ,ze wszystko bedzie ok i sie porzadnie zagoi :-D
u was tez tak zimno??? :ico_szoking: no bo dzis to juz wogóle masakra bryyy.....
ok to ja spadam spac DOBRANOC
[ Dodano: 2008-05-20, 12:29 ]
witajcie :-) ostatni bywają pierwszymi :-)
wstałam dzis ze strasznym bólem głowy ,nawet tabletka prawie nic nie pomogła , jest lepiej ,ale nie wiele lepiej :ico_olaboga:
nocka ok ja zwykle,mela strasznie broi troje sie i czworze miedzy kuchnią ,pokojami i łazienką :ico_olaboga: on jest wszedzie ,wrrrrr nawet objadu nie moge spokojnie zrobic :ico_placzek:
to foteczki z dzisiejszego ranka :-)
mmm jak piknie :-D
a tu sie rozwaliłam we wózku ehhh jak sie kółka rozlazły :ico_haha_01: ,niedługo bede miała nowy bardziej wytrzymalszy :ico_haha_02:
gozdziczku HOPPPP HOPPP -gdzie sie podziewacie z Juleczką ,niunia juz chodzi ,może???
dzis juz troszku cieplej :-) typowo majowa pogoda- chodz zdradliwa
my gotujemy zupke i uciekamy pózniej na spacerek ,musze wdepnąć do szkółki bo wołali wr.... :ico_zly: jak ja tego nie lubie,ale cóz życie :583: