Maziu- buziaczki dla chorowitki niech szybko choróbsko znika a zębulki niech wyłażą :-) Fajnie że przyjeli do żłobka :ico_haha_02: :ico_brawa_01: Kasiulko- super wyglądasz normalnie taka laska że ho ho :ico_brawa_01:
Tyle tylko po krótce bo zmykam na działkę a wieczorem wychodzimy z Marcinem się odchamić na jakieś piwko i tańce :509: Jakby co tzn. gdybym zaniemogła to miłego wekendu życze :-D
No w końcu bo jakieś remonty na forum były i zakażdym razem jak chciałam się zalogować to zonk :ico_noniewiem: Felicity gratulacje z powodu przyjścia na świat dzidzi :ico_dziecko: :ico_prezent:
Witam po weekendzie i remoncie naszedo tt :-D Dziewczyny wstałam dziś o 6 wyspana i szczęśliwa moja Matyldzia od 5 dni pierwszy raz spała całą noc. :ico_brawa_01: Bez płaczu, bez stękania :ico_brawa_01: no moze ząbki dały jej troche spokoju :-D Ale wczoraj zauważyłam dziwne plamki w zdłóż kręgosłupa aż do dupci i troche brzuszek :ico_noniewiem: nie są to chrostki ani wypryski ale plamki, może potówki ????? :ico_noniewiem: Szczeże niewiem jak potówki wyglądają napewno to nie różyczka ani nie ospa :-) Dziś moje starsze dziecko ma drugi konkurs tańca, w poprzednim II miejsce wiec trzymam kciuki :-) FELICITY gratulacje :ico_prezent:
Maziu o 6 rano wyspana :ico_szoking: ,ja to się taki śpioch zrobiłam,że o 8 czasem nie chce mi sie wstawać :ico_wstydzioch: .Gratuluję zdolnej tancerczki,trzymam kciuki,zeby dziś było pierwsze miejsce :ico_brawa_01: .Coraz więcej takich spokojnych nocek :-)
my dziś wieczorkiem zmykamy do koscioła na spotkanie przed rocznicą :ico_noniewiem: ,pewnie znów ksiądz troszke pomarudzi,bo coś...Oni zawsze mają jakieś ALE :ico_olaboga: