witajcie:)
ale milo tu wejs i zobaczyc tyle nowych zdjec... super a stroicie te swoje dziewczynki :ico_szoking: :ico_brawa_01: rzeczywiscie dzieci nam porosly :ico_szoking: jeszcze troche i o tortach bedziemy pisac :ico_szoking:
witaj Martunia ale Nel jest sliczna dziewczynka i podobna do ciebie...
Ywone ty sie nie martw dla mnie mala tez nie wyglada na zabidzona wrecz sliczna z niej dziewczynka...
Z tym jedzeniem to strasznie was rozumiem u nas bywa bardzo roznie ale nieraz to mnie tak doprowadza do furii ze mam ochote z okna sie rzucic... taki jaki potrafi byc kochany tak samo potrafi wykonczyc... do tego jedzenia dochodzi jeszcze cyrk przy usypianiu... jak zasypiaja wasze dzieci i ile usypiacie bo ja potrafie 1,5godz.
wracajac do jedzenia to serki jogurty chlebek parowka i czasem jajeczko jest ok ale przy kaszkach czy zupach bywa cyrk np. dzisiaj zrobilam medzie zupke z pulpetami z kaszka manna naprawde bylo dobre a on nie... robie mu tez gesta kaszke i miksuje do niej banana tez dobre a on nieraz taki cyrk odwali ze ho ho...
co do la la la to u nas tez zwlaszcza jak sobie spacerujemy i zaczyna nam sie nudzic to sobie spiewamy. a duzo spacerujemy bo pogoda byla fajowa juz sier przyzwyczailam a tu taki zab sie zrobil :ico_placzek:
zalapal juz tez kosi kosi a bach jest teraz nr.1 tez tym wykancza zwlaszcza przy wspomnianym karmieniu bo aby jadl to musi cos miec w rece a jak ma w rece to ... a ja podnosze...
jakas dzisiaj zmeczona jestem wszystkim moze to pogoda ale coraz czesciej mysle o jakims zajeciu dla siebie bo zdziczeje od tego siedzienia w domu...
[ Dodano: 2008-05-20, 16:48 ]
a popieram dziewczynki w kapeluszach wygladaja jak takie male damy Amelka slicznie sie prezentuje :ico_brawa_01:
a i tez chyba kupie nocnik bo kupska ma okrutne czyt. smierdzace :ico_oczko:
[ Dodano: 2008-05-20, 17:01 ]
a zapomnialabym zarezerwowalam nam wakacje jedziemy do Rewala ze znajomymi wsumie trzy pary i dzieci Alam prawie rowiesnik majego Kacpra i dziewczynka 2,5 latka wiec my i dzieci bedziemy miec zajecie mam tylko nadzieje ze nam pogoda dopisze bo z tym naszym morzem to roznie bywa dlatego tez szukalam osrodka z basemnem... marzy mi sie gdziers dalej poleciec ale troche sie boje tego latania z dzieckiem a pozatym moj Rysiek tez mial troche problemow z praca
http://www.amberrewal.pl/ to ten osrodek