witajcie
sorki ze znow mnie nie bylo.. ale same rozumiecie nie? hihi
nawet nie wiedzialam ze tt w weekend nie dzialalo hihi
lidzia to teraz strasznie zaluje!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_placzek: zaraz obok pracuje moja siostra w Redolfi jest kelnerka pewnie nieraz ja mijasz i nawet nie wiesz ze ta laska z burza rudych lokow to moja najmlodsza sisterka hihi no ale od poniedzialky nie bedzie jej juz az do sierpnia - wakacje!!!!
a u nas??? nie pamietam nawet kiedy pisalam po raz osttani.. hmmm hihi
ale napewno cos sie dzialo skoro mnie nie bylo nie?
odwiedzalismy znajomych. pojechalismy na 2 dni do przyjaciol z dwojka dzieciakow hehe 2 i 3 latka. boze jak pieknie zajmowali sie leonkiem. probowali go nosic. calowac... tak slodko to wygladalo
a najlepiej kiedy cala trojka raczkowala rowno z leosiem hehe widok rozkoszny!!!
leos przezyl tam swoj pierwszy raz w piaskownicy hehe oczywiscie musial troszke sprobowac piachu ale nie za duzo hihi podobalo mu sie!!!
na dzien dziecka musimy mu taka sprawic w ogrodzie!!!
oczywiscie grillek byl i drineczki pyszne z nasza receptura ze swiezym ogorkiem... polecam !!!
w weekend tez grillowalismy a nawet dwa razy w ciagu dnia,. najpierw u tesciow na dzialce, a pozniej poszlismy do znajomych. moja mama odebrala lelka a my zostalismy oczywiscie hihi
w niedziele komunia byla nuuuudna. gdyby nie leon to chyba zasnelabym na trawie hihi
a on raczkowal po calym ogrodzie... jak wiesniak maly
sciagnelam mu buty, bo nie ma jeszcze takich do chodzenia wiec wole jak chodzi na boso hehe a ten swir wlazil wszedzie i zasuwal jak rakieta hihi
nauczyl sie wreszcie chodzic za rece i jak pruje do przodu :ico_szoking:
normalnie szok hihi
za jedna reke jeszcze nie pojdzie...
gada jak najety... hihi
nikogo sie nie boi :ico_szoking:
gorne zebole nie chca sie przebic, ale dziasla opuchniete ... jedna dwojka sie przebila a druga stoi w miejscu i drazni lelka
obiadki mu ostatnio nie smakuja wiec karmienie go to wielka przeprawa
leon upackany. dziadkowie tez i jeszcze podloga do zmywania
nie ma to jak krzeselko do karmienia... :ico_olaboga:
cwaniak maly z naszych talerzy zje wszystko duza dorosla lyzke a na widok swojego jedzenia zaciska usta i odpycha reka
wiec bierzemy go na sposob i jego obiad podaje w doroslej misce wielka lyzka. i tak na zmiane z moim i wsuwa wszystko hehe
juz zapomnialam o karmieniu piersia.. super, ze tak mi to sprawnie i szybko poszlo
jestem pelna podziwu dla mego syna
w nocy ladnie zjada butle i spi. rano od 6 do 7 ma przerwe po czym wlazi do mnie do lozka i spimy do 9,
wstyd sie przyznac ale jak adam byl to rano nie mialam sil sie ruszyc do lelka.. spalam nawet do 12.30 . a do 11 conajmniej... podejrzewalam ze to z powodu lekow na alergie ktore zaczelam zazywac po tym jak nos mi rozsadzalo i oczy mialam ochote wydrapac. teraz jest juz ok.. ale te ranki mnie wykanczaly kiedy nie mialam sil zwlec sie z zlozka hihi
adam martwil sie o lelka .. bo rano zwykle jestem z nim sama
ale dzis o dziwo nie mialam problemu
wiec moze to jednak lenistwo mnie ogarnelo :ico_noniewiem: :ico_wstydzioch:
adam odlecial wczoraj wieczorem... bezsensu
tydzien jakos wytrzymam ale tylko dlatego ze jakos go rozplanowalam
inaczej bym tutaj umarla bez niego :ico_placzek:
cale szczescie ze na weekend sisterka przyjedzie ufff
bedzie wesolo hihi
dzis klade lelka spac i ide z kumpela na piwko
trzeba korzystac poki sa dziadkowie nie?
a tak poza tym to nic wielkiego sie nie dzieje...
zdjecia mam na fotosiku to zaraz moze cos zalacze
a tymczasem trzymajcie sie cieplo
u nas dzis ochlodzenie a takie piekne lato mielismy
aaaa naogladalam sie w polsce naubieranych po szyje dzieciaczkow i tak mi ich zal bylo. slonce swieci my w krotkich rekawakach a nawet i bez a niektore maluchy w bluzach badz kurtkach i czapkach na uszy.... masakra!!!! :ico_szoking: :ico_olaboga:
buziaki papa
p/s teraz bede czesciej bo ten tydzien ma byc spokojniejszy hehe
no i bez adama :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_brawa_01:
grillowanie na dzialce moich rodzicow,
lelek w chmurach
u znajomych z malenka Ola
taki kojec adas mu zbudowal bo na tego swira innego sposobu nie ma hehe
pasuje mi ??
[ Dodano: 2008-05-20, 18:31 ]
odwiedziny u znajomych
pierwszy raz lelka w piaskownicy
lubie swiat do gory nogami