hiihhihhii, NIC :ico_oczko: juz niedlugo pierwszy trymestr sie konczy, a ja nadal w moich ukochanych dzinsach. A byl okres, kiedy niezle mnie "wybrzuszylo" (jakis miesiac temu), ale na szczescie to tylko gazy byly :-Dduzo po was widać?
zirca, jestes wielka :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: i do tego jakie piekne suwaczki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: duuuuuzo pracy w to wlozylas, jestes przeeeeekochana !!!!!! buziaczki i kwiatki :ico_buziaczki_big: :ico_prezent:no i macie swoja listę Kochane Grudniówki!!
po mnie dzisiaj tez - obzarlam sie bigosem i wygladam jak rasowa ciezarowka, tylko ze w 9 mcu :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: ojjjj, cierpie teraz straaaasznie :ico_wstydzioch: Odnosnie mdlosci - cala noc + rano, az nie wrzuce w siebie kubka zimnego kakao (nesquick) i to tak jednym haustem. Pomaga do tego stopnia, ze pol godz pozniej moge sie kaffka pobudzic :-DPo mnie już widać :ico_ciezarowka:
no my mamy rowne szanse :-D :ico_oczko: Kiedy mialas okres? u mnie sie smieja, ze nie maja kalendarzyka na rok przystepny :ico_oczko: okres - 29 luty :ico_haha_01:A tak w ogóle to ciekawa jestem, która z nas urodzi pierwsza??
mowia, ze to chlopak jak slodkosci nie lubi :-D :ico_oczko:nie mogę na słodkie nawet spojrzeć
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość