Fintifluszka - czy jak otworzysz jakis sloiczek to mozesz go podac pare godzin pozniej czy trzeba go od razu dac dziecku i reszte wyrzucic?
A podajecie moze kaszke?
No i w ogole jak tu nagle podac dziecku cos lyzeczka skoro dotychczas tylko pila ze smoka? :ico_olaboga: Jej... ciekawe jak to bedzie. Za tydzien zaczynamy z Haneczka bo skonczy 4 miesiace. Mam nadzieje na przespane nocki po dodatkowych porcjach jedzonka!!!
Moja mala coraz bardziej odkrywa zabawe - szczegolnie z tym podnoszeniem pupki. Smieje sie przy tym i cieszy ze my sie smiejemy! Fajnie na to popatrzec...
My niestety nie pojechalismy nad morze bo maz zalapal jakas grype zoladkowa i kisimy sie w domku, szkoda :( Ale i tak pogody nie ma...
No wlasnie, ja tez sie zastanawiam co dac mamie...
Jola_85 - ale mam dla Ciebie pomysl!!! Tylko malo czasu zostalo. Na stronie fotojokera chyba
www.fotojoker.pl sa rozne gadzety ktore mozesz zrobic ze zdjeciem - wiesz - misiu, koszulka, kubek, itd... wszystko mozna zalatwic on-line - sciagajac z tej stronki program do robienia tych gadzetow. Program nazywa sie fotoswiat i udostepniaja go darmowo. Ja juz mnostwo rzeczy tak zrobilam. Jedna bardzo fajna rzecza i w miare tania sa takie kule - co jak nimi wstrzasniesz to taki snieg jest i opada. Do kuli mozna wrzucic zdjecie np swojego dziecka. Slicznie to wyglada - i kosztuje chyba 19 zl. Proste w zrobieniu - bo jak masz ten program to tylko wybierasz kule, podajesz jakie chcesz zdjecie i im wysylasz. Mozesz zamowic do odbioru w sklepie albo moga Ci przyslac do domu. Zajmuje im to jakies 3, 4 dni! Naprawde polecam!!!