Witam!!!
Kate masz rację, lepiej sprawdzić teraz i odetchnąć z ulgą niż potem płakać. Będę trzymać kciuki! I brawa dla Mata, widzisz...może to jest jakiś sposób na jedzenie.Z zębem nie wiem...może lepiej idź do dentysty...bo wiesz, te zęby jednak muszą trochę posłużyć i szkoda żeby się psuły.
Sikorko heheheh, materialista mówisz...on po prostu jest dzieckiem na dzisiejsze czasy! i oby mu nigdy tych pieniędzy nie zabrakło! A mój nastrój...cóż...to takie śmieszne, że aż wstyd pisać. Niestety nie dam Ci recepty, bo nie jest ona najlepsza. Powiem tylko, że to nie dzięki mojemu J...
Glizdunia ło matko...a usg jej robiliście? przecież to powinno być widać!!!
:ico_brawa_01: dla Mayci!!! ależ mądrala z niej! już nie mogę się doczekać filmów...
U nas lepiej, noc też jakby lepsza. Mam nadzieję, że szybko to opanujemy. Tylko się moje dziecię w nocy chyba obesrało...i cała pupcia czerwona w krosteczkach... :ico_olaboga:
Ja już posprzątałam w tempie blyskawicy, korzystając z nieobecności rodzinki. Teraz trochę się lenię.
pokażę Wam poważne rozmowy Hani jak zgram...a póki co coś na podobę...tak u nas wygląda rozmawianie
http://pl.youtube.com/watch?v=l4TvwvpWGxM
moje dziecię nic nie chce mówić...to znaczy tam sobie dadadada, mamamma, bababab powie, ale nic konkretnie. Za to łazi wszędzie. Patrzcie, chodzi od 3tygodni i już w ogóle nie raczkuje!!! i też rozumie zupełnie wszystko...żeby tylko coś chciała powiedzieć.......
dobra, uciekam chwilę do bratanicy....pa!