Witam :ico_ciezarowka: !!!
To gdzie świeci dziś słoneczko??? Przyślijcie troszkę, bo u mnie wciąż szaro i chłodno :ico_noniewiem: Wybieramy się dziś na spacer i zakupy, a wieczorem przyjeżdża do mnie tata. Niestety ostatnio źle się czuje i musi zrobić dodatkowe badania w szpitalu. Martwię się o niego, zwłaszcza, że niedługo minie rok jak zachorował.
siunia jak to skurcze parte miałaś przez 18 godzin?przecież te skurcze pojawiają się jak jest pełne rozwarcie :ico_noniewiem: coś ci się chyba pokręciło.
kasiulinka, ma rację.
siunia, przez 18 godzin miałaś bóle porodowe. Bóle parte pojawiają się przy pełnym rozwarciu (10cm) i mogą być nawet mniej bolesne.
Co do główki Milana, to często u noworodków jest obrzęk lub krwiaczek na głowie po porodzie SN.
[ Dodano: 2008-05-25, 08:42 ]
janoszka, śliczny brzusio :ico_brawa_01:
Marta26, gratuluję zaliczeń :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Dzielna z Ciebie kobieta!!!!!
Spinka, to zaglądaj do nas częściej, zanim znowu trafisz do szpitala!!! My też tęskniłyśmy za Tobą i malutką :ico_wstydzioch: Ładnie waży już Twoja kruszynka :-D
[ Dodano: 2008-05-25, 08:47 ]
W końcu zaczął się i u mnie ostatni miesiąc :ico_sorki: Po cichu doliczam jeszcze 2 tygodnie, bo tutaj wcześniej nie kładą do szpitala, jeśli KTG jest prawidłowe.
Marta26, Twoja dzidzia też za dzień lub dwa wpadnie w ostatnie okienko :ico_brawa_01:
[ Dodano: 2008-05-25, 08:49 ]
Życzę miłego dnia wszystkim :ico_ciezarowka: !!!!
Postaram się zajrzeć na tt później!!!