Witam :):
My po wekendzie bardzo pracowitym uffff no więc :
W piatek pojechalismy do mojej mamy na 15 bo meble mialy byc na 16 wiec czekamy 17 a tu nic wiec ja dzwonie i pytam co jest grane.....Pani mi mowi ze do 20 dojada kurde wscieklam sie i mowie (czyt.Klamie hehe) ze ludzi wynajelam na godzine i kto za to zaplaci ...wiec ona dzwoni do kierowcy i do 30 minut zjawil sie hehe
Pawel wniósł wszystko ja pare rzeczy cholernie ciezkie bylo .....no i zabralismy sie do roboty kolo 18.30 najpierw rozszyfrowalismy numerkina kartonach zeby wiedziec co do czego hehe co sie pozniej okazalo strata czasu :ico_puknij: :ico_puknij:
Na pierwszy rzut poszla ława rozkładana na co stracilismy 3 h ech :ico_olaboga: robilo sie pozno wiec spalismy u mamy maly padl o 19 wiec byl luz ...nastepna poszla komoda i pierdzielilismy sie z szufladami do 00.00 w nocy ech .....zmeczeni ...wkurzeni ...poszlismy spac :ico_placzek:
Rano godzina 8.30 obudzil nas zapach jajecznicy mamuski :ico_brawa_01: wiec sniadanko ...robota :ico_olaboga: wiec od 9.30 do 22 cala sobota na skrecaniu mebelkow ...ech mamuska wziela Marcinka i poszla na 4 h spacerek a my w pocie czoła skladalismy te meble hehe
Ale najwazniejsze ze skonczone i ustawione :-D :-D i mamuska zadowolona w nidziele dalismy mamie prezencik na dzien matki i pojechalismy na 13 do tesciow na obiad z kwiatkiem ( w tym roku postanowilam doniczkowe dac ) z czego byli bardzo zadowolone mamuski :):
Po obiedzie byl spacer na lody i plac zabaw z Marcinkiem i do domku na odpoczynek dzien zakonczylismy zimnym piwkiem z sokiem ufff
Ale nigdy wiecej składania mebli :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
Dzisiaj P zaczyna popołudniówki wiec my po obiedzie idziemy do bratowej na kawke i dac zaproszenie na roczek :):
Wczoraj chrzestny Marcinka przywiózł prezent na dzien dziecka rowerek na 3 kółkach ale taki plastikowy (patrz fotka ponizej :): )
Wczesniej dostal jezdzik na roczek od mojej siostry motor policyjny dostanie na akumulator od mojej mamy rowerek ech gdzie to trzymac :ico_olaboga: :ico_olaboga:
No u nas to tyle ech ale sie rozpisałam :ico_wstydzioch:
Edytko kochana a ty nie dawaj sie tak łatwo jak ty nic nie mówisz to one to wykorzystuja :ico_zly: :ico_zly:
Madziorka fajnie ze LElkowi juz sie polepszyło i gratuluje ze trafiłas na kompetentnego człowieka (lekarza) az miło sie czyta i rbi ze sa tacy ludzie :):
A co do tej laski jakas konserwatywna lalunia a po drugie my polacy tak mamy zeby tylko druga osobe ponizyc i wytknac jej "cos" sama napewno nie jest idealna ale wiesz jak to jest łatwiej przychodzi ocenic kogos niz siebie a tym bardziej na forum ....wiec na luz ja brac hehe :):
Ja gdzie po 5 czerwca biore sie za okna musze wysprzatac mieszkanko na roczek tydzien po roczku moje urodzinki potem urlopik i wyjezdzamy :):
2 pojazdy ktore juz stoja w duzym pokoju bo u niego juz nie ma miejsca na zabawki hehe :ico_olaboga:
Marcinek robi w dokumentach porzadki ...widocznie mama ma zle poukladane hehe
Takie pozy robia gdy spie
Prezes :ico_sorki: :ico_sorki:
Marcinek ( prosze nie patrzcie na nogi mojego P w tyle juz dostal zjebki ze na stole trzyma )
Kurcze a gdzie sie podziewaja dziewczyny :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
Przepraszam za posta :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: