Witam
Ja dziś po kolejnej ciężkiej nocce. Od 3.00 Mały budził się co godzinkę na cycka a jak nie chciałam Mu dać to tak się darł :ico_olaboga:
Teraz nawet z tatą marudzi. Straszny się z Niego mami synuś robi. Nawet z tatą marudzi.
eve81 Fajnie Szymek trzyma się już na huśtawkach. Krystianka jakbym tak posadziła to pewnie od razu by na głowę poleciał. A te uszy królika po prostu boskie :ico_brawa_01: Chyba jest Wam tam fajnie bo na zdjęciach wyglądacie na szczęśliwych. Aż miło patrzeć :-) :-) :-)
majandra Gratuluję sukcesu w usypianiu Maluszka. Ja niestety się cofam, kiedyś Mały usypiał sam a teraz coraz częściej bez cycka nie zaśnie.
Mnie się to wydawało nierealne, a teraz to jestem zdziwiona jak Zuzia się obudzi w nocy, ale smoczuć pomoga :ico_oczko:
Nawet nie wiesz jaką nadzieję mi zrobiłaś, że i Krystiankowi nagle się odmieni i będzie spał całą noc ładnie bez przebudzania :ico_noniewiem:
mama_zuzi1980 Widzę, że TY strasznie towarzyska babka jesteś i nieźle zorganizowana :ico_haha_02: Ja na znajomych mam mało czasu bo mamy dużą rodzinkę i co chwilę ktoś jest u nas albo My u kogoś i jak jest jakiś dzień wolnego od gości to wolimy z mężem sami pognić :-D
Teraz przeżywam wesele naszego przyjaciela, który nie wyobraża sobie żebym nie przyszła a ja nie wiem jak to będzie z Krystiankiem. I wole już nie iść jak pomyślę jak Mały będzie płakał :ico_olaboga: Może nie potrzebnie panikuję ale jakoś nie marzę o takiej długiej imprezie. No ale to dopiero 5 lipca. Może do tego czasu będzie już lepiej z moim płaczkiem.
Idę do moich facetów. Miłego wieczorku życzę :ico_buziaczki_big: