Hej kobietki super ze wam sie spotkanko udalo!! hihihih no teraz tak fajnie jak sie spotkalyscie na zywo to tak fajnie opisujecie kazda z osobna i dzieciaczki, wiec od razu wyrazniejszy obraz was mi sie stawia przed oczy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: jak nastepne spotkanko nad morzem to moze i mnie da sie zmontowac hihihiih bo moja rodzinka nad morzem mieszka, znaczy niedaleko hihih wiec po drodze na wakacje do polski czy cus by sie moze udalo w pasc :ico_brawa_01: Super zobaczyc was tak na jednym zdjeciu, i czekamz niecierpliwoscia na wiecej zdjec i filmiki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a ja w ksiazkach siedze, dzis dostalam materialy na jutro i jutro juz pisze egzamin wrrr az mnie ciary przechodza sie boje,a w srode ustny hmmm zobaczymy jak pojdzie ;D Julke uspilam, wogole lapie sie natym ze coraz czesciej ja usypiam :ico_noniewiem: zaczelo sie w choruje dosc czesto wiec w nocy po przebudce sama do nas przychodzila i tak juz coraz czesciej, ale mi sie to tak strasznie podoba tak ja przytulac hihihi az mi zal ja odkladac hmmm smiesznie tak ze im starsza tym czesciej wita w naszym lozku :-D musze sie za siebie wziasc zeby sie nie przyzwyczaila bo niedlugo do polski jedziemy wiec wiadomo, zamiast lezec przy Julence wolalabym z rodzinka rozmawiac hihihi tyle ekscytacji przez rok czasu nei nazbieralo, nie ma co. Tylko kombinuje jak ja bede usypiac na dowrzu?? Nasza gondolka juz jest za mala, wiec chyba zmuszeni bedziemy kupic lozeczko turystyczne, ale w deszcz przeciez ona zmoknie w lozeczku wrrr a tak w wozku by lezala i zaden deszcze jej nie straszny hmmm niewiem juz co wymyslic.... :ico_noniewiem: cus trzeba bedzie wykombinowac...