witajcie:)
ale mialam zaleglosci nie moglam sie doczytac bo jak sie dorwe do kompa to jeszcze GG sie odzywa bo to jedyna forma kontaktu z przyjaciolka ktora wyjechala mi do Irlandi :ico_placzek:
No to ja tez WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA MAMUSI to wkoncu nasze pierwsze :ico_oczko:
:ico_prezent:
Ja mam mily dzien z kolezanka i z jej synem 3 miesiace starszym bylysmy na kawie pizzy i lodach ( a mialam sie pooszczedzac przed wakacjami dodam teraz wcinam czekoladki) bede zalować :ico_oczko: od syna dostalam :ico_oczko: Kacper dzisiaj grzeczny jak nigdy wiec chyba wie :ico_oczko:
co do stania raczkowania i lekarzy to tez mam swoje zdanie ... moj Kacper tez stoi nawet sie puszcza i kica mam sasiadke na dole ktora ma corcie jak malowana zaczela jej chodzic jak miala 9 miesiecy ... mi tez ortopeda napsul nerwow pisalam wam z tym pioeluchowaniem tym ze nozka sie mniej odchyla poszlam na USG wyszlo wszystko ok a ja juz do niego nie poszlam Kacper raczkuje fika skacze wiec wszystko jest ok a ja juz stwierdzilam ze sie nie bede tak martwic...
Preudence ja tez tak mam z tym rysowaniem aut :ico_oczko: chociaż ostatnio jestem wzorowy kierowca:) tez sie zastanawiam i planuje juz od jakiegos czasu basen moize na dzien dziecka sie wybierzemy... zdjecia bardzo fajne Kacpra jak tak wysoko podrzucam to sie boi... to mi sie odwazny mezczyzna trafil :ico_oczko:
Martunia musze popatrzec na te twoje zdjecia... i komentarze tesciowej :ico_oczko: podziwiam ze tak dlugo karmisz ... ja zaszczepiklam Kacpra na rotawirusy i odpukać do tej pory nie mielismy takich rewelacji...
mam dzisiaj dylemat bo kolezanka zazwonila ze u niej w pracy jest do wzięcia 1/2 etatu jest to praca biurowa u komornika z perspektywa na calkiem sympatyczny spokojny etat
znajomi mieli nianie ktora akurat jest wolna i ja polecaja a ja moze bym chciala do ludzi a z drugiej strony troche mi szkoda Kacpra i nie wiem jak sobie razem by poradzili z tym jego spaniem i jedzeniem ... Kacper jest raczej mami synek wszystko jest z mama spanie kapanie zabawa ja nawet do kuchni nie moge pojsc ucieka Ryskowi i siedzio ze mna ostatnio tak szafe sprzatalismy... jest to mile aczkolwiek meczace :ico_oczko: wiec jak ja go zostawie z obca osoba szkoda ze moja mama nie mierszka w Jeleniej :ico_placzek:
[ Dodano: 2008-05-26, 22:24 ]
Karolina a co do chomikowania mam kolezanke ktorej corka tez tak robila ale byla starsza potrafila caly dzien przechodzic z mieskiem w policzkach...
[ Dodano: 2008-05-26, 22:52 ]
Martunia poogladalma sobie twoje zdjecia i rzeczywiscie tesciowa luz blues malina :ico_oczko: ale przy cukruje sliczna z ciebie dziewczyna i nie byla bym soba po kim maż ma egzotyczna urobe? na slubie wygladalaś slicznie i sliczna sukienka... a ja ostatnio chcialam sprzedać swoja kiecke bo sobie pomyslalam ze sie kurzy biedna a mi kasa by sie przydala ala moj model chyba juz nie chodliwy (bralam slub 6 lat temu) wkleje wam fotke z Kacprem ...[img]
[img]http://images33.fotosik.pl/266/430f4f692731016e.jpg[/img][/img]
[ Dodano: 2008-05-26, 22:56 ]
[img]http://images33.fotosik.pl/266/430f4f692731016e.jpg[/img][/img]