Hej dziewczyny! Jutro Was poczytam, bo dzisiaj już padam na twarz! Sprzątałam, kosiłam trawsko, prasowałam, do tego dzień mamy z kwiatami musiałam jechać na cmentarz do teśćiowej jeszcze po zakupy musiałam jechac. Normalnie masakra. Dobrej nocy do jutra. Pewnie wstanę o 11 :)
Dziewczyny No po porstu rewlelacyjne fotosy, cudeńka dzieciaki ...a mamuśki i tatusiowie tez niczego sobie!
Walka o wózek :-D Wow, ale z tych dzieciaczków siłacze :ico_szoking: Nieźle to wyglądało, ile płaczu i te minki, normalnie krzywda na całego ..i To podsumowanie : "Wygrałaś i jeszcze płaczesz ?! " :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Widze, że kobietki górą, zawsze wywalczą swoje :-D a chłopaki w tym przypadku nasz Wojtuś został pokonany ..ach te baby, jak się uprą to koniec!!!
Szkoda, że myśmy byc nie mogli ... mam nadzieje, że następnym razem i mi się uda z Wami spotkać ..ale chyba w większym grone dopiero najwcześniej za rok przez wakacje jak się uda, bo jednak z niemowlaniem nie bardzo sie da jechać ..
Karolina Wspólczuje bólu głowy, wiem co to za ból .. :ico_olaboga: Zrób sobie zimny okłąd na głowe i weź tabletkę.. zawsze coś pomoże!
A ja Dalej w ciągłości, .. eh ..co chwilka telefony czy już urodziłam .. No zobaczymy ..jak nie urodze do 9 dni to szpital ( 2 termin) ..dam rade... jeszcze dużo czasu!
u nas dzisiaj piękna pogoda i ciepełko ze ho ho :ico_brawa_01:
Może nareszcie lato do nas zawita :-)
Małgorzatka pewnie już lada dzień będzie wszystko za Tobą ale sobie wyobrażam jakie to wszystko denerwujące jak każdy dzwoni i pyta :ico_olaboga: do dziś pamiętam jak wszyscy do mnie dzwonili, myślałam że jajo zniosę :ico_zly: aż im powiedziałam że przecież jak urodzę to dam znać no nie?
A walka o wózek po prostu płakać można ze śmiechu :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: wyglądało to jak walka o przetrwanie hihi
karolas nie wiem jak to się działo ale my na oprawie każdym zdjęciu z browarkiem :ico_oczko: Pewnie nam robili zdjęcia w tym samym momencie hihi
A co do książeczki wolałabym ci ją odesłać bo potem Amelka już chyba z niej nie skorzysta bo przecież będzie już wszystko mówić, co?
kelly jak tam ząb męża? Biedak się nacierpiał aż żal go było :ico_olaboga:
[ Dodano: 2008-05-27, 10:50 ] qunick, anilewe a Was co też jakieś choróbska rozkładają???? co to za opisy na GG, hę???
hejka kobietki
\
co za wspaniale fotki i filmiki
rewelacja
my w pierwszych tygodniach lipca jedziemy nad morze, do Miedzyzdrojów
wiec moze jakby sie udalo w tym terminie zrobic spotkanko to ja jestem za ;))
Agus dzisiaj to u nas sloneczko grzeje az miło
dopiero co powiesiłam pranie na balkonie i zaraz bede go sciagac hihi
Nacia pojechala dzisiaj na wycieczke do Kalwarii Zebrzydowskiej
wziela ze soba aparat... zobaczymy jakie fotki uda jej sie zrobic :ico_oczko: :ico_oczko:
Agus o prasowaniu to juz nie bede mowila hihi
tez mam sterte ale taka piekna pogoda wiec jak tylko Dominis wstanie to zaraz uciekamy na podworko
a prasowanie nie zając... nie ucieknie hihi
szkoda, ze samo sie nie wyprasuje ;)
dziewczyny fotki rewelacja a bitwa o wózek haha :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: normalnie nie widzialam zeby takie male dzieci byly tak uparte w dazeniu do celu,ktorym w tym wypadku byl wózek, tylko tak dalej a wzyciu na pewno im to sie przyda znaczy ten upór nie wózek hehe
Co do spotkania to jak juz pislaam my jestesmy w Niechorzu od 16 lipca,widze ze ewcia niedaleko nas ale piszesz ze pierwsze tyg to pewnie juz cie nie bedzie jak my bedziemy.
My bylismy w Miedzyzdrojach jak bylam w ciazy, to moje jedne z najbardziej udanych wakacji,bylo super.Polecam plaze w Swinoujściu (ale ta mniej uczeszczana,co nie trzeba sie statkiem przeprawiac) i Świętouściu.
Ktos pisal ze jedzie tez w drugiej pol.lipca ale nie moge znalezc kto i gdzie.
Iwonko... tak my bedziemy w Miedzyzdrojach na poczatku lipca
a w Niechorzu bylismy w ubieglym roku i bylo super
bardzo nam sie tam podobalo
nawet wstawilam kilka fotek z Niechorza kilka stron wczesnie (wlasnie po tym jak napisalas, ze tam jedziecie hihi)
a ja wstawie fotki z Zoo (bylismy tam w niedziele)
z gory przepraszam za ilosc
ale jakos nie moglam sie zdecydowac ktore mam wstawic
(a to i tak mała czesc tego co zrobilismy ;) )