Witam was kobietki :-) Ja wczoraj pojechałam do mojej mamy z koszem łakoci, ale coś nie w humorku byłam no i M też go w końcu stracił,nie wiem dlaczego czasami jestem taka nieznośna :ico_puknij:
Co do ubioru to ja nie wiem do jakich mam należę :ico_noniewiem: czy do tych co ubierają grubo czy nie .BO np. wczoraj Wiki miała koszulkę na ramiączka na to sukienkę z krótkim rękawkiem i rajstopki ale nie te całkiem cienkie , no i sandałki. Mi się wydaje że było ok. kurtek to nie ubieram zimowych, ale co do skarpet albo rajstop to jestem przeczulona , bo długo jako dziecko miałam problemy z nerkami no a teraz Klaudii wyszły nie najlepsze wyniki.
Lidziasc wejdź sobie na wakacje z niemowlakiem tam jest dużo ofert wybierzesz sobie to co ci odpowiada. :ico_oczko: Ja mogę polecic z czystym sumieniem Międzyzdroje pensjonat :Grażyna" na ul.kopernika .Jak chcesz więcej info to sobie znajdziesz na necie bo mają swoją stronkę.
Madziorka mam nadzieję że dotarliście bezpiecznie do tatusia, no i jak już odeśpisz to mam nadzieję że się zgłosisz :ico_oczko:
No i jeszcze kupiliśmy w końcu fotelik dla Wikuni szaro niebieski
http://www.allegro.pl/item369686706_fot ... html#photo