28 maja 2008, 18:01
pruedence no to milej podrozy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
[ Dodano: 2008-05-28, 18:03 ]
wisienko u mnie tak samo z dziadkami, mala prawie ich nie zna ale jak bedzie starsza to mzoe to lepiej zrozumie, domyslam sie ile macie problemow z przeprowadzka, ja tez mam tyle rzeczy, jakbym miala sie przenosic to normalnie szok :ico_szoking: :ico_szoking: podziwiam, ja do polski bym tez chciala troche ale poki co tu mi dobrze
a wiecie moja mala tez ostatnio ja ja klade spac bo maz dlugo w pracy a zawsze on ja kladl i ona normalnie nie zasypiala, jakby czekala na tatusia :ico_oczko:
[ Dodano: 2008-05-28, 18:06 ]
amelce chce sie raczkowac ale nie bardzo jej to idzie i sie bardzo denerwuje, dzis jechalam do pracy autkiem i bardzo dobrze mi szlo, jesrtem taka podeskcytowana robieniem tego prawka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ogolnie nie mam czasu na nic, czytam was ale nie zawsze pisze, mala zajmuje caly czas bo tak szaleje a ze maz ma drugie zmiany to rano ja do pracy a potem ja sama z mala i nie mam czasem juz sily a tez sie zrobila z niej taka przylepka i musi ktos ja zabawiac :ico_oczko:
[ Dodano: 2008-05-28, 18:07 ]
aha anitko sliczna suknia a ty caly czas w niej rowniez, ja tam tez nie mialam koscielnego ale mam nadzieje ze kiedys bede miala, wszystko sie kreci wokol kasy ale moze kiedys :ico_haha_01: