28 maja 2008, 18:29
Ewelinko ogromne gratulacje kochana,super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
to teraz majowy wysyp prawie zakonczony :-D
pora na czerwcowki :ico_oczko:
ja ost zaganiana jak sie patrzy,tzn przy maluszku,ktory uwielbia bycie przy cycku non stop :ico_olaboga: ,bywa tak,ze ciezko mi to WC wyjsc a juz nie wspomne o tym by cos zjesc,pokarmu mam jeszcze niezbyt duzo,wiec musze go dokarmiac butelka,by noce byly w miare ,ost chodzilam jak ćma,myslalam,ze padne w dzien a i w dzien trzeba bylo przeciez byc przy maluszku,szok,a jak jest u was z karmieniem???
nie mam jak nawet was doczytac,teraz korzystam z okazji,bo moj M. mial wolne i siedzi z Natankiem
u mnie ok,przez to,ze zero nacinania i pekania to smigam juz od poczatku po porodzie,oby tylko mleczka przybylo i maly sobie pojadal nim,bo nie chce tych butelek :ico_sorki:
do mojej wagi przed ciaza pozostalo mi 4 kg zrzucic,ale niestety patrzac w lustro widac jak cale cialo zwietczalo,lato tuz,tuz,trzeba bedzie popracowac nad tym :ico_haha_01:
rozstepow zero,wiec super sie ciesze,powiedzcie mi czy dopajacie swoje pociechy czyms??
moj jak ost na noc daje mu butle po cycku i doje sobie to spi tak po 3,4 godz i budzi sie na kolejne jedzenie,wiec nie jest tragicznie,choc byly takie 3 noce,ze spalam po 2 godz tylko :ico_olaboga:
bylam juz z nim pare razy na specerku
acha wiecie co,moj Natan chyba nie lubi bardzo sie kąpać,drze sie w nieboglosy,jakby go rozrywali,nie cierpi tez byc nagi,przy przewijaniu jest ten sam cyrk,
nie wiem co zrobic,by polubial to wszystko :ico_noniewiem:
ok bede uciekac,bo maly placze
do nastepnego,wtedy kiedy czas mi na to pozwoli
sciskam was wszystkie mocno