30 maja 2008, 12:09
Witajcie Dziewczyny!!!!
ale fajnie się czyta i ogląda, że sie spotykacie!!!chodzi oczywiscie o Kamilę i Magdę!!!no super by było spotkac sie większą grupa, szkoda ze my tak porozrzucane...i ze nawet jednej czerwcóweczki nie ma z poznania albo okolic....zdjęcia super, chłopcy - faktycznie wyglądają na dwa różne charaktrerki, aczkolwiek i u jednego i drugiego ten sam błysk w oku..dzieci tak juz mają :ico_oczko:
Frydza - to się interesujący week u Was zapowiada, Wiki bedzie miała adoratorów, choć pewnie najwięcej to będzie miał Dominik :ico_oczko:
Edyta - pewnie ze do kosmetyczki idź!!!należy sie Tobie mamusiu!!!a Wiki pewnie ciekawa co tam wyżej sie znajduje... :ico_oczko: no i niestety czasem ta ciekawość konczy sie na swiniaczkach:-( u nas Alek tak samo, wszedzie idzie, wspina sie, z łozka chce sam choc nie potrafi, tyle go ucze a on po swojemu...i on na palcach dotyka nam blatu stołu, biurka za myszka od komp chce chwytac, czasem smiac mi sie chce jak widze jak na tych paluszkach staje za czyms...
a u nas - wszysto jak zawsze, no Alek dostał i herbatnika i biszkopty ( chyba bierze za duze kawałki) i kawałeczek chlebka z masłem i szyneczka i oczywiscie dostał ....tez wysypki...hm - lecitkiej bo leciutkiej na dekolcie i karczku i ewidentnie po wczorajszym i przedwczorajszym moim przesadzeniu z nowościami, mimo ze tak mało miał i prawie niewidoczne to wczoraj było wielkie drapanko wiec dmuchajac na zimne, bo wiem jak w nocy drapanka sie koczą, posmarowałam mu cieniutko taka mascią robioną i wszystko po godzinie sie skonczyło, ale przestroga na przyszłośc dla mam dzieci wrazliwych na nowości - trzeba naprawde ostrożnie...
a poza tym - awimy sie, s,miejemy, wariujemy, wsiekamy - czyt Alek sie wsieka jak cos mu nie podpasuje, doskonali te umiejetnosc ze hoho, ale rodzice sie staraja nie reagować...oczywsiscie najlepiej relaksujemy sie przy mozarcie, normalnie hit nad hitami, jak mu nie włącze do obiadku mazatra to wariuje i krzyczy "taj, daa", w ogóle komunikowac sie coraz sprawniej Alek komunikuje, a i chciałam cos jeszcze zareklamować...moze juz macie - kupilismy jakis czas temy Ekstra Rodzice z płytkami- superkolekcja 10 płyt Mądry Maluch - i tam sa różne płytki, w rżnym wieku itd, Alkowi na razie przypadło do gustu płytka pt A ku - ku :-D dzieci sie bawią w a kuku, rymowanki z rodzicam - to Alkowi najbardziej sie podoba - a największa frajda jak z mamusią powtarza, i ma kilka fragmentów tego fil,miku co baardzo lubi i cały zastygaw napieciu jak mają sie pojawic ulubione kawałki a potem taaka radość...polacam