30 maja 2008, 09:43
hej!
Katrin, kibelek zawodowy :-D :ico_brawa_01: Ja też czasem tak mam, że coś mi wpadnie w oko to przestaję myśleć logicznie i biorę to, a po głębszym zastanowieniu mam ochotę tłuc głową o ścianę :-D . Ale co tam, raz się żyje. :-D A Antoś korzysta już z kibelka? Julcia dostała nocnik na urodziny, ale nawet nie chce patrzeć na niego a o siadaniu już nie wspomnę. No cóż... kiedyś na pewno zacznie :ico_oczko:
M0rD3CzKa, Witaj, dawno, żeśmy nie gadały :-D Trzymam Cię za słowo :-D W końcu widzę udało się zalogować? :-D :ico_brawa_01: Pisz z nami, bo jak widzisz frekwencja spada nam dramatycznie. Plecki pomasuję przy okazji :ico_oczko: :-D
Mój ortopeda kiedyś mi powiedział, że na takie boleści najlepszy jest spirytus... Ale nie powiedział, kurczę, czy smarowanie ma być od środka, czy zewnętrznie :ico_noniewiem: :ico_oczko:
Biorę się za robotę. Jutro moi rodzice remontują piętro (niestety swoje :ico_placzek: :ico_oczko: ) no i mamy trochę latania. A u mnie też taki bałagan, że poezja. Zastanawiałam się, gdzie znika piasek z piaskownicy, ale już wiem- jest na naszych dywanach :ico_noniewiem: