Witam :ico_haha_02:
Wszystkim dzieciaczkom za nowe umiejetnosci co do gadania moj mówi MAMA TATA BABA NIE NIE GG :-D a reszta to juz ie zrozumiala :-D
DOSTALAM SMSA OD ALINKI wraca dzis z LITWY jak sie nawita z Karolem to wpadnie na tt Z VANESSKA OK
ciesze sie ogromnie z tego ze wraca i z tego z Wanesska ok :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Madzia to strasznie dużo sie chudnie. Faktycznie nie jest to chyba zbyt zdrowe? A później co? dalej trzeba będzie trzymac diete bo jojo będzie nie?
Ta diete mozna stosowac raz na rok i "niby" po zakonczeniu tej diety wraca sie malymi krokami do normalnego jedzenia i ponoc nie tyje :ico_noniewiem: ale ja jestem ostrozna wroce do jedzenia ale nie tak kategorycznie ...tzn gotowane bez chlebka itd :-D
A u nas chyba zęby będa nastepne bo widze takie nabrzmiałe dziąsełka, ze hoho. Zobaczymy czy mam racje.
Moj maly tez dzisiaj w nocy dziwnie nie spokojny byl tzn nie plakal nie nic tylko krecis sie i ciagle chcial dyda nie wiem moze to tez zeby :):
Kamilko ja jestem bardzo zadowolona z tego baseniku wkladam malego i wrzycam zabawki i ma frajde nawet jak sie przewroci to sie nie uderzy bo dmuchany...minus jest pozniej jak raczkuje tak jak moj ucieka z niego :D :-D i trzeba patrzec :ico_oczko:
[ Dodano: 2008-02-26, 06:51 ]
No i prosze o klikniecie
http://magdex22.posadzdrzewo.pl/