No piatek minal, wiec juz twoja corcia moze sie szykowac na swiat.
A i ja juz nie mam innych planow wiec moge rodzic :-)
[ Dodano: 2008-05-31, 16:32 ]
Najpierw torcik
a teraz doslownie kilka foteczek z imprezki.

Nic specjalnego ..ani to fajne ani głupie... Leżysz- najczęściej na lewym boku, ale nie zawsze- a na brzuchu masz przyczepiny taki pas, koło łóżka stoi do niego podłoczona aparatura-monitor, co skurcze ci pokazyje jakie masz i tętno dziecka, do łapki dostajesz przycisk i jak się dziecko poruszy to naciskasz ... i jak przez 30 mniut, albo i czasami dł€żej, zależy ...no i z boku wychodzi taka kartka z zapisem wsyztskiego i ją dostajesz albo nie .. Tak to wygląda...no ja to nawet nie wiem jak jest na KTG bo jeszcze nie miałam.
Ja też ..tak Wam pomarudzę trochę... :ico_noniewiem:

My też malujemy pokuj dziecinny, wcześniej robienie ścianki działowej, potem paskudne gipskowanie i jeszcze gorsze szlifowanie :ico_noniewiem: a teraz właśnie ja siuedze na kompie a mąż maluje na groszek pokój Martusi i Wojtusia .... potem jeszcze nas czeka pokuj nr 2 ale to już później!Oby tylko maluszek wytrzymal i nie wyszedl mi w srodku malowania :-D

No właśnie... ja juz nikomu nie uwierze ... Podobno według 22 letniej praktyki mojego ginka, nie miałam prawa donosić nawet do 20 maja bo:Ale moja ginekolog ostatnio stwierdzila, ze przenosze bo szyjka w ogole nie ruszona.
Choc z drugiej strony, kto by im tam wierzyl, sama wiesz najlepiej :-)
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość