Hejka :-)
U nas też słoneczko zaczyna się przebijać , zapowiada się niezły dzionek.
Dziś chce iść do sklepu i pooglądać łóżeczka i najpotrzebniejsze rzeczy dla małej .Myślę,że na początku marca wkońcu kupimy wszystko bo narazie nie ma co dopuki mężuś malowanka nie skończy .Pewnie troszkę mu to zajmie bo maluje po pracy.Może też wybiorę się dziś do koleżanki na małe plotki tylko ,że najgorsze jest to ,że mieszka na 4 p. a windy nie ma . :ico_noniewiem:
[ Dodano: 2008-02-26, 09:15 ]
Może byście mi pomogły z wybraniem pościeli dla Oliwii , mam 3 typy i niewiem na co mam się zdecydować
http://www.allegro.pl/item313075768_pos ... wzory.html
Myślę o numerze
1,4,24 .
Nie mogę mieć kolorów : rózu , zieleni ( pościeli).
Kolor moich ścian w pokoju pomarańcz /z żółtymi dodatkami , tapczan i fotele są koloru niebieskiego + jasne drewno( szafa i panele) .Takie kolory królują w pokoju i w nim ma być łóżeczko , w póżniejszych planach łóżeczko pójdzie do pokoju Matiego Tam kolory ścian to zieleń i niebieski ale to dopiero może za jakieś 2 lata ? jeszcze niewiem.
Chciałabym poznać wasze typy jeżeli macie ochotę się wypowiedzieć ,aaaaaa po Mati mam już jedną pościel z baldachimem w kolorze niebieski + żółty , nie będę jej wyrzucać bo szkoda będzie na zmiane.