Gie,
Co do wynikow badan-ja heoglobine mam caly czas 12,0 -12,4.Lekarz nic nie mowil,ze za niska i nic nie biore.
Dziewczyny,zaczynaja sie upaly :ico_olaboga: Masakra...strasznie poce sie pod biustem(a mam juz ogromny :ico_olaboga: )mam juz male odparzenie :ico_olaboga:
Musimy sie trzymac,to juz niedlugo :ico_sorki:
Do milego kochane brzuchatki :ico_oczko: Pa
Jagna hemoglobina na poziomie 12-12,4 to rewelacja, najniższy poziom dla kobiet w ciąży to 11, ja narazie mam niewiele mniej ale troszkę się boję że może być gorzej.
Co do upałów to masz rację - masakra - nogi puchną, wiecznie jestem mokra, a na doatek klima popsuła mi się w samochodzie :ico_placzek:
Jagna miłego wypoczynku u teściów :ico_szoking:
[ Dodano: 2008-05-31, 12:16 ]
A wracając do opieki nad maleństwami naszymi to ja również nie wyobrażam sobie zostawić półroczne dziecko obcej babie :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie:
Jeszcze nie wiem co zrobimy ale będziemy się zastanawiać później, narazie nie chcę się zamartwiać sprawami które czekają mnie dopiero w "odległej" przyszłości.
Jeszcze mi się przypomniało...
...mianowicie wczoraj jak moja Maja zaczęła poruszać się lekko w brzuszku puściłam muzykę z telefonu i położyłam na brzuch - normalnie kopała jak najęta, o mały włos tel by spadł z brzuszka a ja prawie się popłakałam ze wzruszenia - moja mała wiercipięta :-D :-D :-D Najlepsze w tym wszystkim jest to, że reaguje tylko na jeden utwór - Oddział Zamknięty "Zabiorę Cię właśnie tam" :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: