02 cze 2008, 22:53
Witajcie dziewczyny,
dotarłam do Was :-) coś mi net kiepsko chodzi..mam bezprzewodowy i jakis słaby zasięg chyba :ico_noniewiem:
Frydza - rodzinka fajniutka, a Wiki przesłodka :ico_brawa_01: te jej minki faktycznie są superaśne :ico_brawa_01: ten całusek fiu fiu bedzie Ci chłopaków niedługo sprowadzać do domu :ico_oczko: no i GRATULACJE za pokonywanie większych dystansów :ico_brawa_01: Alek też przechodzi sam z pokoju do pokoju, swobodnie zmienia kierunki, predzej siad i dopiero w druga stronę a teraz juz normalnie, ale to jeszcze nie takie chodzenie - chodzenie, cały czas za nim musze biegać :ico_haha_01:
Indigo - super ze sie wyszalałaś :ico_brawa_01: no i masz zdrowie, ze na drugi dzień juz byłas na nogach przy dziecku :ico_oczko: a Tomkowi dużo zdrówka i sił, bo niedługo będzie to on imprezował... :-D no właśnie nasze dzieci nidługo będą obchodzić roczek :-)
a u nas - jak zawsze cos nie wypaliło..zoo - musielismy zawrócić bo rejon zoo był tak zakorkowany ze wycofalismy sie póki jeszcze była mozliwość...ale byliśmy w fajnym parczku, później na lodach, a dziś miałam wiele spraw do załatwienia, chłopaki sami spacerowali - tak na marginesie - mega upał, a ja załatwiałam:-D
jutro będzie moze luźniejszy dzień wiec moze sie wybierzemy w koncu do zoo :ico_sorki:
a dzis byłam tak wsciekła na R - w sumie to mu współczuje teraz, ze tak go potraktowałam...ale przez jego bezmyślnosć Alek sie dzis odparzył...gdy byłam akurat u dentysty - Alek zrobił kupe a Rafał tego ..hm..nie wyczuł...fakt faktem ostatnio kupy Alka są jakies mniej wonne :ico_haha_01: ale jakos zawsze można sie domysleć, ze cos ciśnie - i sie dziecko odparzyło, taka czerwona pupenka :ico_olaboga: na razie zrobiłam sudocremem mam nadzieje ze pomoze....a tak nawiasem - jak u Was z nocnikowaniem???u nas tak sobie, Alus cos ostatnio niechętnie siedzi..
[ Dodano: 2008-06-02, 23:02 ]
zmykam już, pozdrawiam Was mamusie i do następnego razu