Marta26, listę już uaktualniłaś :ico_brawa_01: Szybka z Ciebie kobieta :-)
siunia, i jak? Książeczka kupiona?
wiem ze w kregoslup, pewnie zewnatrzoponoee, ale moze podpajeczynowkowe? nie dopytalam sie kurde :ico_noniewiem: wiem ze jedno to wkladaja cewnik i tam leci lek na bierzaca, a drugie to wstrzykuja cos jednorazowo chyba i wtedy 24h trzeba lezec poziomo nie wolno glowy nawet podnosic z lozka.. cholera wie ktore lepsze, zewnatrzoponowe to na pewno przy naturlnych porodach daja, bo wiadmo trzeba wspolpracowac :ico_oczko:a wiesz jakie będziesz miała znieczulenie?
to super, szybko i mowisz ze nie tak zle.. mam nadzieje ze tak bedzie u mnie. mi dodatkowo lewatywa i golenie odpada bo to juz w domu mam zalatwic. KTG pewnie zrobia, moze USG tez, zobaczymy.. chcialabym zeby mnie zbadali od srodka, bo ciekawa jestem czy cos mi sie tam samo juz ruszylo :ico_oczko:Tuska, ja miałam taką planowaną cesarkę. Przyszłam na umówioną godzinkę zrobili mi tylko KTG,, zbadali, lewatywa,cewnik i na stół, po 10 minutach Filip byl już z nami. Ja miałam zzo więc wszystko doskonale pamiętam - nie było tak źle...
tez bym sciagnela, ale ja to schize mialam juz od poczatku ciazy ze sie zaklinuje i nie nosze juz dluuugo - a najlepsze ze moj maz razem ze mna przestal nosic hehe :ico_haha_01: a tak realnie to gdzies od miesiaca dopiero puchna mi palcejanoszka, ja bym ci radziła pomocz ta reke w misce z bardzo zimna woda, namydlij i sie pozbadz obraczki. bo jak Ci łapy napuchna jeszcze bardziej- a przy tym upale to raczej nieuniknione, to możesz mieć problem z krazeniem w palcu

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość