04 cze 2008, 12:21
witam :ico_haha_01:
Mery wycałuj Kornelka,może całuski podziałają uzdrawiająco :ico_buziaczki_big: i na tej jednej kupce będzie koniec :-)
Kasiu bardzo Ci dziękuję .Każde dziecko odmładza o kilka lat :ico_oczko: ,tak ,że nie poprzestawajcie na dwójeczce to zobaczysz jaka będziesz młodziutka :ico_oczko: .A ja strasznie młodo się czuję aż się czasem zastanawiam czemu, przecież lata lecą a ja tego nie czuję :ico_oczko:
Edulitko fajnie,że jesteś już w domciu i dobrze się czujesz.Napisz jak przeżyłaście rozłakę,Nikolcia bardzo tęskniła :ico_noniewiem:
Kobiety ja myślałm,że ja mam sklerozę ,ale widzę ,że Was też męczy-przecież Ela pisała,że mąż ma urlop i jadą do Chałup(chyba dobrze zapamiętałam :-) ),w każdym razie nad morze :-D
Maziu sparwiedliwości nigdy nie było,ale Ty na wsi też napewno odsapniesz,nie bedziesz musiała tak biegać za Matyldzią ,bo samam się zabawi w ogrodzie :ico_brawa_01:
idę sobie kawke zrobić,może komuś jeszcze :ico_kawa:
[ Dodano: 2008-06-04, 12:30 ]
słyszałyście ,że Agata Mróz nie żyje :ico_placzek: .To jest straszne,przecież niedawno urodziła córeczkę (w kwietniu) ,tak się cieszyła,miała nadzieje,że przeszczep się uda,tak walczyła :ico_placzek: .Okropnośc,nie ma naprawdę sprawiedliwości :ico_zly: