Co do karmienia piersią to dobrze, że karmisz! Ja właśnie przestałam jakoś już chyba z 2 tygodnie nie daję małemu i nawet się nie domaga. trochę mi żal, bo już nie chcę mieć dzieci i liczę się z myślą, że ostatni raz w życiu dawałam cycka. Troszkę mi się smutno robi, bo teraz to już menopauza :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: . Cieszę się tylko, że jakoś tak samoistnie wszystko skończyło.
:ico_haha_01: kilka stron dalej pisałam to samo! W sumie miałam przestać karmić latem ale się odwlecze. To jak Anilewe przestanie karmic to zostanę jedyna karmiącą na wątku?
A muzyki nie dodawałam bo robiłam ten pokaz na szybko jak małe spały - stąd niedoróbki :ico_wstydzioch:
Zuzia troszkę narzekała, że ją rączka boli po szczepionce. Dostała w dwie ale nie wiem po której boli - chyba po polio. Rano ja brzuszek bolał. Pojechała teraz na wycieczkę z przedszkola - pierwszą autokarową! Co prawda na nasz zamek (ok 6 km) ale zawsze! Całe przedszkole pojechało.
[ Dodano: 2008-06-05, 08:26 ]
Oglądam teraz i zrobiłam błąd ortograficzny :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: ło rany - miało być i jedziemy do domu a wyszło koniec idzie do domu... :ico_wstydzioch:
[ Dodano: 2008-06-05, 08:27 ]
Kliknijcie na ten link na górze strony! Zuzię to dotyczy i ja już wysłałąm protest - chodzi o posyłanie dzieci do szkoły rok wcześniej
www.ratujmymaluchy.pl