Ja zakupilam te podpaski w zeszlym tygodniu,sa jak pieluchy,ale coz jak trzeba to trzeba
WOW Miszka to juz masz te super cienkie wkladeczki :ico_haha_01: no to kurde tez chyba kupie a ile kupilas paczek???bo kompletnie nie wiem ile tego kupic caly samochod????? :ico_haha_01:
Tez myslalam o fiolecie do pepka,ale tak samo jak Ty nie chce wygladac na "trzeci swiat" przed moja polozna
Wiesz co Miszka ale oni tutej wlasnie niczym pepka nie smaruja :ico_szoking: :ico_olaboga: i ta kumpele co rodzila prawie rok temu tutaj to mowila ze malej potem tak smiesznie pepek smierdzial jakby gnil :ico_szoking: :ico_noniewiem: :ico_chory: wiec ja sie przestraszylam no ale nie wiem co robic czy uzywac to czy nie :ico_olaboga:
Ja po prostu nie wiem jakie masci i do czego mam kupic,az sie tego boje,licze tylko na to ze dadza mi przy wypisie ze szpitala
moge Ci powiedziec to co ja wiem..tzn sudocrem-u nas prwie w kazdym sklepie przeciw odparzeniu dupki :ico_oczko: i slyszalam ze dobry jest tez bephanten-na dupke i mozna go tez stosowac jak sie karmi piersia to na sutki jak beda pekac bo dziala podobnie jak alantan nasz polski leczy takie drobne ranki.Ale generalnie siostra mi mowila zeby z masciami nie przesadzac i jak nie ma potrzeby to nie stosowac a jak bobo sie mocno ,,okupka,,to nawet za kazdym razem dupke woda przemyc.Jak mi sie cos przypomni to Ci jeszcze dam znac co do tych masci :ico_oczko: