Majandra, super ze sa efekty. Mojego brata corcia, tez byla rehabilitowana z powodu asymetrii i cwiczyl z nia moj brat w domku i chodzili na zajecia i malutka bardzo szybko nadrobila, doslowiene w szok jak dzieciaczki sie rozwijaja.... teraz jest superasna i wszytko jest ok. Tez zaczynal jak mala ok. 8 miesiecy a jak mala 11 miesiecy to juz stala przy kanapie :-)
Ulamisiula, dobrze ze sie wyzalilas, to zwsze ulga.... Ale stara szmata z tej twojej szefowej... grrr... nienawidze takich tekstow..... Nie przejmuj sie i nie pokazuj jej ze robi to na tobie jakies wrazenie, niech nie ma satysfakcji....
no to teraz was pewnie wszystkie zaskocze kolorem bo jest on CZARNY :-) No nie wiem, mi sie podoba taki, wyglada tak elegancko i z klasa, a te krzykliwe kolorki to nie dla mnie, nie moj styl.... A tu wiele jest czarnych wozkow, powiedzialabym nawet ze wiekszosc, ale wiem ze w Pl wciaz malo, ludzie jakos nie lubia wozkow w tym kolorze. Kwestia gustu oczywiscie :-)Mamo Zuzi a jednak buzz mi sie one baaardzo podobają A jaki kolorek??
hihi, ale jaja :ico_haha_01: fajnie ze tak mu sie udaje :-)a on pokazuje paluszkiem na swoje zdjęcie i mówi "to ja"
u mnie chalupa na blysk, teraz chwilka relaksu i zaraz zaczynam szaszlyczki, jakas salatke.... J. pojechal z dziewczynkami do skepu po cukinie i napoje :-)