gosia wszystkiego NAJ dla Leny:ico_tort:
a ta laska szpiegujac Ciebie tylko po prostu pokazuje jaka jest pusta, ona chyba nie ma innych zajec, no coz bywa i tak. ja bym zlewala to wszystko co ona robi i jeszcze z wszystkiego sie smiala tak zeby w koncu zrozumiala ze nic nie zdziala tym swoim chorym zachowaniem,...a normalnie nie moge normalnie zrozumiec jak 30-letni facet moze byc z taka pusta gowniara no po prostu dno dla mnie i tyle!
ulamisiula mozesz uaktualnic liste. Szymon ma 1 zeba , dolna prawa jedynke :-D
brawa dla Benia za postepy :ico_brawa_01:
mamo_zuzi ale wy to macie dobrze z tym morzem, zawsze sobie mozecie jakis rodzinny wypad zrobic, my tutaj tez mamy blisko nad morze ale na razie bez papierow na samochod nigdzie sie nim ruszyc nie mozemy, nadal czekamy na papiery od sprzedawcy i juz wkurzamy sie ze tyle to trwa :ico_zly:
a gdzie fotki z parku???
kocura ale extra wam sie udalo z tymi fotami, pochwal sie koniecznie, ja tez chcialam Szymonowi zrobic sesje dla dziadkow przd wylotem do UK ale jakos juz czasu nam braklo.
jakie macie termometry do mierzenia temp. maluszkom??
ja mam taki elektroniczny, kupilam w aptece
Z chlopami to trzeba jak z psami: krotko, konkretnie i na temat. No i tresura nieustanna caly czas.
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
ubieram mu pajaca bez stópek i przykrywam kolderką
moj Szymon tez wiecznie odkopany, spi w samym body z kr. rekawem :-)
Okazało się przy kąpaniu że Oluś ma kleszcza wbitego w ramie.
jeju jak ja nienawidze takich stworzen..brrrrr normalnie az mnie trzepie jak sobie wyobraze kleszcza, ja bym pewnie pognala do lekarza bo sama bym tego nigdy nie wyjela
dziś kupiliśmy mu sandałki z usztywnianą piętą
ja tutaj usilnie poszukuje wlasnie takich letnich sandalkow, ale nie moge znalezc, wszedzie same polbuty
eska super foty, piekna pogoda i wy taka super rodzinka
cdn..