I ja przyglądam się meczykowi.. Polacy pewnie jak zwykle przegrają, chociaż jeżeli będzie odwrotnie to będę mile zaskoczona.
A ja dziewczyny jestem strasznie zla mamy tutaj cyfre no i nie mamy polsatu ogladam mecz na hiszpanskiej telewizji no ale oni nie puszczaja wszytkich meczy i nie wiem jak bedzie z nastepnymi
My w Londynie mamy cyfrowy polsat - zarejestrowany jest na Rafała i akurat jak wróciliśmy od niego do Warszawy to jeszcze tego samego dnia przyszła nam nowa karta do dekodera. Rafał więc podał mój adres i wysłali nam tą kartę do mnie do domu ale przez ten strajk poczty jeszcze nie doszła. No i Rafał jak wrócił do Londynu to powiedział, że oczywiście telewizja polska nam nie działa :ico_zly: Mam nadzieję, że dojdzie przed moim wyjazdem. Wogóle też przez ten strajk nie można na poczcie nic załatwić. Ani wpłacić pieniędzy za zamówienia na allegro ani też paczki nie dochodzą :ico_zly:
Ostatnio w aptece spotkałam koleżankę z klasy z podstawówki.. w ciąży jest.. dopiero 14 tydzień ale brzuch już widoczny mocno. Tak z nią rozmawiam.. powiedziała, że ma zagrożoną ciążę i powinna cały czas leżeć w domu. I jest to jej 3 ciąża - 2 poprzednie poroniła - pierwsza w 17 tygodniu, druga w 25

. masakra. Ona ma zbyt krótką macicę czy coś.. :ico_noniewiem:
[ Dodano: 2008-06-08, 21:46 ]
Jakoś tak zasmęciło się u nas :-/ Trzeba to zmienić :ico_haha_01:
No rzeczywiście Gonia ledwo wstawiłaś fotke na NK a komentarze się posypały :ico_haha_01: