09 cze 2008, 11:54
Witam sie w słoneczny dzionek, u nas dzis pogoda super a w weekned niestety deszczowa pogoda :ico_noniewiem: ale cóz poradzic dobrze ze dzis juz ładnie :-D
U nas maluszek juz sie lepiej czuje, oczka juz mniej ropieja ale te zakrapianie to normlanie masakra :ico_olaboga: bo niedosc ze oczka zaciska to jeszcze sie nogami i rekami odpycha :-)
Ale gorączki nei ma najwyzej 37,5 i katarku tez nie ma czasmi tylko w nocy zakaszle ale mysle ze idzie ku lepszemu i jakos uda mu sie wykurowac :-D
a nasz trzeci zebolek juz prawie na wierzchu :ico_brawa_01:
a nie wiem czy to przez zebolki ale ostatnio straszny pieszczoszek sie z neigo zrobił, tylko by sie do mnie tulił i na raczkach siedział :ico_haha_02: ale nie nazekam musze sie tym nacieszyc bo za niedługo mi powie weź mama daj spokój nie przy ludziach :-D :-D
MAdziu histora o porodzie jak z dobrego dreszczowca :ico_olaboga: ach strach sie bac isć samemu rodzic :ico_szoking: a szpital to bym odrazu zaskarzyła i tez odrazu na policje zadzowniła
Basiu foteczki rewelacyjne, a co do prysznica to u nas to najlepsza zabawka :-D
oczywiscie wielkie :ico_brawa_01: za postawienie sie tesciom, niech wiedza ze maja rewelacyjna synowa i cudne wnuki a jak im nie odpowiada to trudno :ico_noniewiem:
A co po pakowania to zgarnij jak leci do wlaizki przeciez pewnie bedzie sliczna pogoda i tak bedziecie w samych kostiumikach biegac :-D albo bez :-D
Joasiu fajna taka kosc, ale wydaje mi sie ze chyba jednak maz bedzie musiał cosik pomóc w staraniu :ico_ciezarowka: :-D
Violu cudo foteczki :-D i widze ze nasze malsuzki maja podobne upodobanie czyli zjadanie bucików :-D
i ten wózeczke normalnie rewelacja, jak bedziesz chciałą go sprzedawac to daj znac bo mi sie marzy taki rózowy dla córeczki :-D wiec moze jak sobie sprawie rózowy wózeczek to córeczka tez jakos wyjdzie :-D
Aniu a Amali to ja tez nie poznałam na tej foteczce :-D bo jakas taka duza :-D ale sliczniasta :-D a mi najabrdziej podoba sie foteczka w wannie :-D
i daj znac co tam z Amalia, mam nadzije ze to nic powaznego i juz nie ma sladu po goraczce :-)
Sosim super ze wesele wam sie udało i wybawiliscie sie z mezulkiem :-D
a ja wąłsnie stosuje sól fizjologiczna i polecam bo z oczkami juz coraz lepiej :-D
no troszke długasny poscik mi wyszedł, ale mam nadzije ze o nikim nie zapomniałam :-D