bo jak takie maleństwo robi kupkę po prawie każdym karmieniu a paka Pampersów kosztuje 50zł, to naprawdę trzeba już odkładać kaskę :ico_oczko:
spoko spoko, nasza potrafi zrobic 4 pod rzad, w kolko przebieranie przez 2 godziny... w nocy tak bylo, myslalam ze sie wykoncze :ico_olaboga: i na zmiane jedzenie,, a jak juz zasypiala to ja budzila czkawka albo kichanie :ico_spanko:
kiedy ja was doczytam, zaczelam to sie mala obudzila i polozna do nas przyszla. zalecila lzejsze ubieranie (taaa a tak sie zapieralam ze dzuecka nie bede przegrzewac :ico_haha_01: )
odwoluje to ze pokarmu nie mam, sika mi z cyckow jak z fontanny :ico_haha_01: malej wystarcza jedna piers i zasypia, druga odciagam i potem jej daje w butelce.
wczoraj jeszcze raz w dzien i raz w nocy dalam sztuczne mleko, ale chyba juz mam wystarczajaca ilosc pokarmu zebysmy z tego zrezygnowali, oplacalo sie przystawiac mala :-) A no i Bepanthen - bez niego bym zginela, cycki z bolu odpadaja i tak :ico_oczko:
w srode jedziemy sciagnac szwy i odebrac moj wypis ze szpitala - bo w sobote nie robili jak wychodzilam. mam nadzieje ze ladnie mi sie rana goi, bo boli jeszcze :ico_zly: i mam straszny bol pecherza, ledwo sikam, mozliwe ze mi jakas infekcja se przyplatala z cewnikiem :ico_placzek: na razie biore urosept, al watpie zeby pomogl.
Malgorzatka, NOWA sliczne bobaski macie :ico_brawa_01: zaraz sie zabieram za opis porodu Malgorzatki, a jak sie mala nie obudzi to naskrobie moj :ico_oczko:
[ Dodano: 2008-06-09, 13:06 ]
aha, co do wagi to u mnie nieciekawie, spadlo tylko 6 kg i zostalo az 9! brzuch mam okropny, wielki jak diabli :ico_placzek: