10 cze 2008, 03:35
halo!!! wita sie nocny marek :-D
jutro wkleję Wam zdjęcia z usg i obiecane zdjęcie brzuszka, a dziś tylko szybko-
sarenka, cudowne to zdjecie twojego Bejbika!!!! świetny wynalazek.... :ico_brawa_01:
ja chyba ostatecznie, mimo ogromnych chęci, podjęłam zdroworozsądkową decyzję, że lepiej chyba przeznaczyc te pieniądze na rzeczy dla dziecka. Zwłaszcza że nie zawsze mozna trafić na dobrego lekarza z zacieciem fotograficznym i usg 4d okazuje się sporym rozczarowaniem. W każdym bądź razie błagam o wklejanie zdjęć :ico_sorki: będziemy mogły stwierdzić, czy Bejbiki były już do siebie podobne, jak juz przywitamy je po drugiej stronie brzuszka :ico_oczko:
Co do płci....babeczki, ja do dziś miałam koszmary, że okaże się że mam córkę i co ja wtedy zrobie z tymi ubrankami :ico_olaboga: niby nie mam ich na razie dużo, ale jednak...no i nie chodzi o pieniądze tylko przede wszystkim o psychiczne nastawienie.... :ico_olaboga:
no ale lekarz potwierdziła mi dziś, że mamy synka i jestem spokojniejsza. Bo to juz trzecia diagnoza :ico_oczko: zresztą z chłopem ciężej się pomylić :ico_noniewiem:
dobra, lece spać, bo mi się Kropek całkowicie na tryb nocny przestawi....no w końcu musi byc podobny do rodziców, a u nas zycie zaczyna sie po 22 :-D
acha-po raz kolejny potwierdziła się diagnoza, że nasz Synek jest prawie dwa tygodnie młodszy, niz wynika z obliczeń. Owulację musiałam mieć tydzień przed koncem cyklu, a cykl mam 33-35 dniowy.... :ico_szoking: więc prawdziwy cud :ico_oczko:
według tych ustaleń jestem obecnie nie w 23 ale 21 tygodniu ciąży....