10 cze 2008, 21:49
Hej
Co u Was moje kochane?
siunia GRATULACJE moja kochana, no to szybko w domku jesteś! Maluszek śliczny!
Tuska, Kasiulinka Śliczne te Wasze dzieciaczki, aż miło popatrzeć! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Nacięcie Ja zarówno przy pierwszym porodzie jaki i z widomych względów przy drugim :ico_noniewiem: nie byłam nacinana ani popekana :ico_sorki: chociaż zdawać by się mogło, że samodzielnyporód może właśnie grozic popękaniem, ale nie ...mi się wydaje, że to czy cię natną czy nie zależy od "chciejstwa" personelu i tego czy położna ma dobry dzień- talk mi się zdaje ... Bo popatrzcie, niby się mówi, że od wielkości dziecka to zależy najczęsciej, a moja siota urodziła mniejsze dziecko od mojego Wojtusia i była tak pocharatana, że przez długi czas na tyłku siąść nie mogła, szwów miała bardzo dużo a ja ja urdziłam większe a moja położna- zresztą wspniała kobita- tak pokierwała tym wszytskim, że nie byłam ani draśnięta ... hm..a sama też rade se dałam i urodziłam bez obraźeń krocza..!
Pieluszki Ja używam pampersów 2-5 kg bo chłoną kupki w miarę ale jak tylko Martusia podrośnie do 3 kg to będę Haggisy kupowac bo są naprawdę rewelacyjne, szczegolnie te premium- teraz używam akurat dla Wojtusia w super chruper są ...