I ja sie zjawiam, dziś miałam alarm o 1 w nocy, Lena obudziła się bo miała kupę i nie wiem nawet kiedy zrobiła, ale ta kupa zdąrzyła ją wyszczypać teraz cała jest czerwona i obolała. Biedactwo, nie dała się nawet wysmarować kremem, a jak to już zrobiłam to strasznie pakala, chyba ja szczypało.
U rodziców, na klawiaturze też spacja ciężko chodzi, także jak będą jakieś łączone wyrazy to z góry :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
"gosia w przychodni oczywiscie wszystko po angielsku, ale dajemy rade "
EVE No to super, kurs jednak przyniósł efekty. Będzie już coraz lepiej, a za parę lat będziecie mówili lepiej od Anglistów, bo najlepiej jest mieć kontakt z językiem cały czas.
"to moglibysmy sie starac o wszystkie benefity a wtedy to byloby extra, jakies 500F miesiecznie dodatkowo"
No to już jest coś, dojdziecie i do tego zobaczysz, poprostu potrzeba jest czasu i cierpliwości... A zobaczsz jak Szymek będzie ładnie mówił po ang, dzieci bardzo szybko sie uczą.
"Szwecji pierwsza ocene dostaje sie w 12 klasie, tznn. jak sie ma 19 lat? Fajnie nie? To jest bezstresowa szkola"
hm... nie wiem czy to takie dobre... ale muszą być jakiś system który motywuje młodzież do nauki? A jak oceniesz Kasiu poziom wyksztalcenia Szwedów... bo przecież są też zawody takie jak lekarz czy nauczyciel które wymagają wiedzy nie tylko doświadczenia.
ULA zdecydowanie masz najwiecej talentów,co już udowodniłaś wielokrotnie, odnas wszystkich. Takiej to ze świecą szukać:)....
Jutro jedziemy do kliniki na kontrolę z moimi oczkami....
Powodzenia Kocurka, trzymamy wszystkie kciuki.
do jutra mu przejdzie ale mu napisałam że jest jak dziecko bo się o byle co obraża.
niech się nie obraża tylko niech trochę ruszy głową i pomyśli co sprawiło że tak napisałaś. Może dojdzie do niego (jak tak bedziesz sie zachowywać) ze cie moze stracic, ze przecież nie on pierwszy nie ostatni jest na tym świecie.
śliczna z Ciebie dziewczyna i masz pięknistą córcie
I Ty nie zaprzeczaj bo laska jestes i koniec kropka! I lenka sliczniutka
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: DZIEKI DAGMARA i DOMINIKA!!! To bylo pocieszajace i miłe.
Dominisia, jak na początku przeczytała ze twój mąż śpi na podłodze w salonie, to pomysłałam biedaczek... ale jak poźniej napisałaś dlaczego tam śpi, to stwierdziłam że zasłużył sobie na taką noc:) To są małe dzieci, im nie wystarczy powiedzieć, muszą to doświadczyć na własnej skórze.
Właśnie wróciłam od szefowej i wyobraźcie sobie że suka nie przywiozał papierów do podpisu.
Ja nie wiem jak można być tak wrednym, a wiedziała że przyjedziesz? dałaś jej znać? Robi to na złość, ty sama wiesz co masz robić aby sie jej odwdzieczyć.
"peeling nails" od Hally Hansen,
to jest taki normany peeling? czyakier który sie tak nazywa?
A rano patrze ze zniknela ulotka z Isadory na ktorej mialam zaznaczone: puder brazujacy, roz do policzkow i blyszczyk z nowej serii letniej, ktore chcialam sobie kupic. Nooo, jak mi je na przeprosiny kupi, to chyba sie nie bede mogla gniewac co?
No jeśli ci kupi to nie, oczywieście ze nie. Nie wiem jak w szwecji ale w polsce ISADORA nie jest tanią firmą, ja mam tylko cienie i jestem z nich bardzo zadowolona:)
Idę zrobić sobie kawkę, a później trochę ogarnę dom, bo tu u rodziców aż 3 piętra są, dużo pokoi do sprzątania.