Aga0406 Niestety każde życie dąży do śmierci i prędzej czy później każda z nas zostanie sierotą, można tylko Bogu dziękować, że miało się możliwość obcować z tak wspaniałą osobą jaką z pewnością była Twoja babcia. Trzymaj się kochana w tych trudnych dniach, bo na pewno nie jest łatwo, naszczęście czas goi rany.
MałgorzatkaSuper, że napisałaś! Mam nadzieję, że wiele dobrego z tego wyniknie!!! O co chodzi z ym pępusyzkiem? o kikut pępowiny? I jak antybiotyk to do smarowania czy podajesz jakoś inaczej, bo takim małym podobno antybiotyk podaje się tylko w warunkach szpitalnych. Moja przyjaciółka jest właśnie ze swoją 2 miesięczną córeczką w szpitalu i podają małej antybiotyk i będą tam przez 14 dni, mała ma bakterie w moczu.
qunick Borysek, też już jest wywijas i wszędzie włazi a stanąć w wózku to dla niego chleb powszedni :)
mamcia :564: :564: za nowy domek!!!! Co do męża to on nie jest Polakiem tak?
Niech się nie wygłupia i arystokraty z siebie nie robi. Skoro jest Twoim mężem, to część Twojej rodziny jest też jego rodziną, i rzeczywiście powinien się cieszyć, że macie nocleg za free, a poza tym nie przyjeżdżać nie całą wieczność i chyba u babci będzie kilka, kilkanaście dni? tak więc wszytsko jest do przeżycia.
karolas Co do tego wykupu to weź się dowiedz jak to wygląda ze strony prawnej jak już będziecie mieli wykupione i będziecie chcieli sprzedać, czy nie jest tak, że można sprzedać dopiero po 5 latach albo jakoś tak. Pamiętam, że jak moja mama kupiła mieszkanie i potem chiała sprzedać to musiała 5 lat poczekać żeby nie zwracać podatku państwu. Co prawda to nie było mieszkanie z MPGM tylko z Wielkopolanki ale wiesz różnie to bywa.
U nas Szlag mnie jaśnisty trafił wczoraj jak zadzwoniła kuzyna, żona żeby mnie poprosić na matkę chrzestną i pewnie nie robiłabym problemu gdyby nie fakt, że chrzciny są w TĄ!!! Niedzielę i mogę pomarzyć o fryzjerze, manicurze i innych bo jeśli ktoś nie zauważył to dzisiaj środa!!!. Do tego anę nie wiem czy dostanę zaświadczenie z kościoła bo mi już tu robili problemy z ochrzczeniem Borysa, że my kolędy nie przyjmujemy itd. Nie mówiąc już o braku jakichkolwiek eleganckich ubrań w szafie bo u mnie to freestyle. I jeszcze dzieci mamy z tego samego rocznika i przecież komunie mogą się nałożyć, a jeszcze brakowałoby mi tego żeby chcieli razem z nami robić imprezę bo taniej. Się troszkę wkurzyłam! A nawet jeżli miałambym swoją komunię robić i iść jeszcze do nich to też finansowo słabo. A i czemu mnie poprosiła na ostatnią chwilę bo kuzynka nie dostała zaświadczenia bo jest po rozwodzie i takie tam. Kurczę od dzisiaj wie, że jest rozwódką, a poza tym jak zamierzały chrzcić bo tak kuzynka też ma w naszym roczniku dziecko to trzeba było wcześniej się orietnować :ico_zly: :ico_zly: I co ja mam biedna zrobić przecież dziecku się nie odmawia. Ha i nie dalej jak w piątek byłyśmy razem na spacerze i się chwaliłam, że córy nie mam ale będę mamą chrzestną córeczki mojej przyjaciółki i to w tym roku!
Jakby tego było mało mówię sobie dobra dzieciaki zdrowe dzwonię do przychodni i jedziemy na szczepienie, mąż auto zostawił, piękna pogado nie ma na co czekać. I co? I tak zadzwoniłam, a tu babeczka mówi, że pani doktor ma urlop i będzie 24 czerwca! Zastępstw nie ma bo remontują i tylko chore dzieci przyjmują a pewnie chorych to teraz jak na lekarstwo. Jak pech to pech :ico_placzek:
Kurde 10:30 musze Borysa obudzić!
[ Dodano: 2008-06-11, 10:42 ]
A i właśnie zauważyłam już mam 100 :528: :528: :528:
A tu filmik z Boryskeim ( z wczorajszego dnia) niestety nie pomyślałam, że jak aparat się trzyma pionowo to filmik też tak będzie :( Mam nadzieję, że żadna z Was nie dozna skrętu szyji :ico_haha_02:

a tutaj moje goloski baraszkujące na ogródku: