to jak Wy spadacie to ja tez chate ogarne bo nie moge sie zwlec od kompaOdpoczywaj,ja sie biore za sprzatanie i gotowanie.ale mi sie nie chce Zrobilam sie strasznie leniwa,jeszcze ten upal.......
oj kochana ja ostatnio tylko lody wcinam, nie moge wytrzymac juz dzis jednego zjadlam, ale pewnie po drugiego :-D musialam zrobic zapasy bo sie juz skonczyly :-Da moze loda?mnie dzis na lody wzielo,kupilam sobie 8 pak rozkow i wlasnie jem drugiego :-)
:509: S U P R chlopak Twoj Oskarek :ico_brawa_01:NAJWYZSZY CZAS PRZEDSTAWIC WAM MOJEGO SYNKA OSCARKA
no widzisz...za dobra jestem tak sobie go wychowalam :ico_noniewiem:ale twój Mąż ma z Toba fajnie
ja dzisisj robie na obiad spagetii :ico_brawa_01: ...no i musze miesko ugotowac bo maz sobie znowu galart zazyczyl :ico_olaboga: ja mu ugotuje a on niech skubie bo ja niecierpie galartow :ico_zly:wlasnie odgrzewam sobie sos do spaghetti
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: No Miszka nie ma to jak dzien wolny od roboty :ico_haha_01:miszka napisał/a:
posprzatalam,ugotowalam i zrobilam zakupy-jestem gosc teraz moge odpoczywac z czystym sumieniem
no kochana no to sie spisalas na medal
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość