Moje Kochane Kwietnioweczki,widze,ze na Was mozna liczyc,bo sie okazalo,ze wyniki juz sa dobre :-) Mowie Wam kawal kamola spadl mi z serca,nawet nie bede dociekac,czy to byla pomylka za pierwszym razem,najwazniejsze,ze moje dziecko jest zdrowe.
Delicja-mam podobny problem z Antosiem,jak poczuje grudke przy obiedzie to od razu odruch wymiotny i tez nie wiem jak go przekonac do normalnego jedzenia,chociaz tak jak z mojego talerza to kawalki sobie gryzie i nie dlawia go :ico_szoking: a ze swojego dlawia :ico_noniewiem: A alergia minie,nie denerwuj sie,przeciez omijanie tych produktow to nie na zlosc Wam tylko dla dobra Olenki.Dacie rade!!!
Mroweczka-pochwal sie tymi imionkami,a moja Antos to traktuje tak cycocha jak Twoj,bardziej jako przytulacz i uspokajacz niz zrodlo pozywienia.Teraz na noc daje juz mu od dwoch tygodni butle mleka i rano jak wstaje,tak wiec cycus tylko rekreacyjnie :ico_haha_01: A z karmieniem podczas ciazy to tyle teori ilu lekarzy,mysle,ze takie juz tylko picie to nie pelna laktacja,wiec na pewno wszystkiego z Ciebie nie sciaga,a teraz podobno nie ma przeciwskazan jesli sie jest w ciazy a karmi sie starsze dziecko o ile nie jest to ciaza zwiekszonego ryzyka.Ta tez cos znajdziesz
www.laktacja.plJesli chodzi o biegunke malego to proponuje podaj mu taki preparat:
InfectoDiarrstop LGG z firmy InfectoPharm,to takie lekarstwo w podwojnych saszetkach,ktore rozpuszcza sie w wodzie i daje dzieciom przez trzy dni.Jedna saszetka na biegunke a druga zapobiegajaca odwodnieniu.Nie wiem jak Twoj Erys ale moj to jest smieciojad,wiec mogl cos zjesc ,albo zlapac tez jakiegos wiruska.
Caro-czekam na nowe zdjecia z niecierpliwoscia,ciekawe czy juz Filipek czy Filipka pokaze co ma miedzy nozkami.A jak tam starszy brat Oskarito-grzeczniutki?
Kolka-mnie tez nic sie nie chce,a spiaca jestem non stop i kto tu za mnie wyprasuje trzy kosze prania??? :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
Mordeczka-bardzo sie ciesze,ze juz jestes na TT z powrotem.Kacpi to chlopak na schwal,juz wszystkie zebolki mu wyszly,no no no. :ico_szoking: Ja malemu tez myje zabki bez pasty,ale mam zaczac wprowadzac bo tak tu zalecaja.A jak ten fluor mu podajesz?
Kari-trzymam kciuki
Iw Rybciu-no to gratulacje dla Andrzejka,juz potrafi do nocniczka :ico_brawa_01: My dopiero zaczniemy cwiczyc jak wirus sobie pojdzie.