Cześć dziewczyny :-)
Ale się napisałyście, masakra, jeden dzień mnie tu nie było... heheehhe
Pinko wstawiaj fotki z nowej chatki :-D Jak tam kociska? Polubiły już nowe miejsce?
Pinko, jak kotki??
Nocka w nowym mieszkanku minęła bardzo dobrze, śpimy wprawdzie na dmuchanym materacu, ale nie jest tak źle, gorzej z kotami.
Justyna, miała rację z tym przywiązywaniem, Mysia przez dobrą godzinę jak opętana biegała po domu i wszystko sprawdzała, a Klorel trząsł się przerażony i miauczał płaczliwie. Dzisiaj już jest lepiej :-)
Fotki powstawiam, jak tylko posprzątam i poskładam rzeczy :-) żebyście się bałaganem nie przeraziły.
Jak zwykle zamieściłyście super fotki:
Madziarka, czadowo wygląda Patryczek w okularach i królewna Martynka uchachania :-)
Tagar fajna fotka Hani w podpisie :-)
Gosia Pawełek w podpisie też superaśny, takie ma duże roześmiane oczęta :-)
mariola, a Amelka jak słodko sobie leży na brzuszku i to zdjęcie z siostrzyczką jest przesłodkie... kochane istotki :-)
iwona83, Majka wygląda przecudnie w tej czapuni i jaka uśmiechnięta na tych zdjęciach :-) A tej plaży i palemek to tylko pozazdrościć :-)
Mariola, a już myślałam, że moja Ula najmniejsza, bo ważyła 6700 ostatnio u lekarza, ale widzę, że się pomyliłam :-)
Dziewczyny jak się wstawia to że ktoś pomógł? Chciałam Pinko i Marioli wstawić
Ależ nie musisz, cieszę się, że mogłam pomóc :-) oby tylko przyniosło to efekty, poza tym, te informację to miałam wcześniej od Ciebie :-)
Misiu, jutro poszukam tego przepisu, obiecuję :-)
Karol ma typowe objawy jak na skazę
Że też dopiero teraz mu to wyszło.... :-(
dałam jej na noc kaszke, ciekawe ile pospi :ico_noniewiem:
Życzę Ci aby spała do rana :-)
Uciekam się wykąpać, mam nadzieję, że odpisałam wszystkim i na wszystko.
Ach i muszę się pochwalić, Uli wyszedł pierwszy ząbek na dole :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D i wcale nie płakała wcześniej przy tym, więc tym bardziej się zdziwiłam jak go zobaczyłam.