16 cze 2008, 12:54
hejka :-D
Elu,no wreszcie,fajnie że wypoczynek udany,częściej takich życzę :-) .Dawaj teraz kochana fotki na pocztę ,bo widzę,że na NK wstawiłaś to i nam na posyłaj :-D czekamy niecierpliwie.Buziaczek dla Jasia ,następny natręt(ząb) w natarciu :ico_olaboga:
Dla Kornelka meeeeegaa buziak i zdróweczka,kiedy Go to wszystko wreszcie zostawi :ico_placzek: .Przecież On już wymęczony tą chorobą ,że szok,zrestą TY Mery też masz już dość napewno :ico_zly: .Trzymajcie się ,buziaki.
Dla zasmarkanych nosków,chrypiących gardełek też zdróweczka,niby ciepło a dzieci chorują :ico_noniewiem:
Maziu fajnie,że mężulo wrócił i niezapomniał o swoich kobietkach,prezencikami złagodził swoją nieobecność :ico_oczko:
Ja tez mam wesele (09.08)-brata,strasznie się cieszę,tylko pewnie długo nie zabawimy,bo muszę dzieci zabrać ze sobą i tyle z zabawy :ico_placzek: No ale dobre i kilka godzin :-D
Moje starsze dziecko jutro na wycieczkę dwudniową wyjeżdża do Krakowa,ciesze się razem z nim.Fajnie ,że nie jest takim "trzęsidupkiem",że bez mamy się nigdzie nie ruszy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: .Co zobaczy na wycieczkach szkolnych to jego a czasem tak się w życiu układa,że ciężko gdzieś wyjechać i tyle ze zwiezdania :ico_oczko: .Ciekawe jak Bartuś przeżyje te dwa dni :ico_szoking: ,pewnie będzie strasznie tęsknił :ico_noniewiem: