SUPER brzusio Wiola :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: brawa brawa i jeszcze raz brawa :ico_brawa_01:Mam cos dla was 21 tydzien
:ico_sorki: dziekuje bardzo :-Dmmarta81 śliczny brzuszek
wiecie cotacy ludzie sa bez serca kurde nie chce to po co sie nie zabezpieczla :ico_zly: a jak juz jest w ciazt to idiotka wlasne dziecko zabija :ico_nienie: nie rozumiem tego :ico_olaboga: jak tak bardzo nie chce tego dziecka to niech je odda ludzom ktorzy stworza mu dom i rodzine i beda je kochac :ico_zly: ale nie...ocywiscie tego nie zrobi bo co rodzina powie...a jak poroni to wszyscy jej beda wspolczuc...a co na to jej przyszly maz???? :ico_noniewiem: musi byc tez niespelna rozumu :ico_sorki:st w ciazy, oczywiscie nie planowanej i bardzo sie stara jej nie donosic.
no kurcze moj maz przestal\ palic zaraz jak sie dowiedzial ze ja jestem w ciazy :ico_sorki: ale ja nie wiem czy po urodzeniu nie bede palic :ico_noniewiem: niestety...nawet nie wiem czy jak sie karmi piersia to mozna palic??? :ico_noniewiem: pewnie nie :ico_nienie:Mam tylko jedno pragnienie zeby juz po porodzie do tego swinstwa nie wrocic, ale roznie to bywa, zwłaszcza ze duzo znajomych pali, mój maz niestety tez
no niestety nie zawsze sie ma wplyw na innych chociazby sie chialo :ico_noniewiem:Denerwuje mnie to na sama mysl, lecz niestety nie przemówie jej do rozumu.
:ico_haha_01: ja nawet nie wiedzialam kto to jeste :-D ale juz sobie ja na necie obcykalam :ico_sorki: :ico_haha_01: fajnie tak kogos przypominac -wogole to ja mam pospolita twarz bo mi ciagle ktos mowi ze mu kogos przypominam :ico_noniewiem:Sylwia Gruchała, florecistka
mnie tez i to bardzo a jak juz mi sie bardzo chce to zapale :ico_wstydzioch: a potem mam caly dzien wyrzuty sumienie :ico_puknij: ...bo to przez to ze duzo moich znajomych pollo w ciazy i nawet sie nie ograniczalo a dzieci zdrowe :ico_sorki:ale mnie czasem tak korci by zapalic
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość