wiecie co Kacper zrobił wczoraj,wystraszył mnie :ico_olaboga:
bawił sie i zaczał cos grzebać w uchu,pytam go czemu grzebie a on nic,mówię swędzi cię? a on że tak :ico_noniewiem:
i dalej chodzi i grzebie grzebie,po jakimś czasie pytam co tam masz,a on mi mówi ze kółko :ico_szoking: myślałam że wymyśla coś a tu patrzę po chwili wyleciało z ucha malutkie kółeczko od traktorka tzn. kierownica taka malutka :ico_szoking: zapchal sobie do ucha,tylko nie wiem kiedy,czy jak wstał już czy wcześniej jak z mamą moją był nie mam pojęcia :ico_olaboga:
dobrze że wyleciało :ico_sorki: zaczyna sie zapychanie różnych rzeczy :ico_noniewiem:
robiłam mu wczoraj zdjecia jak sie bawił,przi jak wrzuciłam na kompa io dopiero zobaczyłam że na kilku z nich widać to kółko w uchu :ico_noniewiem: wcześniej nie widziałam
wkleję kilka zdjęć :ico_oczko:
na spacerze
z motylem na głowie :ico_oczko: koleżanka Emilka zamierza sie z kijem na Kacpra albo na motyla :ico_puknij:
jak Emila ucieka to Kacper ją przyprowadza z powrotem
na placu zabaw na festynie w szkole
w mieście
a to wczoraj w domu
minki
buźke ma podrapaną,nie wiem czy sam sie podrapał czy gdzieś przyrżnął,musze mamy zapytać
oo a tu widać że ma kółko w uchu
garażuje :ico_oczko:
i nakleja naklejki co uwielbia robić
[ Dodano: 2008-06-17, 12:19 ]
miałam mu w niedzielę ściąć włosy i jużp rawie byłam przekonana,ale jakos nie mogę sie zdecydować :ico_noniewiem: