Hej hej
Ale super hihtotka z Natalki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Sosim super zdiecia wygladacie super,a ile wloskow ma Zosia.
My jutro na 9 do lekarza mamy termin na kolejne rutynowe badanie kontrolne.Waga,wzrost i ogolny przeglad rozwoju Juli.A ja mam dzis dola bo nie moge sie dogadac z moim.Wariat :ico_puknij: :ico_puknij: zostawil dzis na wierzchu jakies chemikalia do czyszczenia auta za sofa i nagle patrze a Juli za sofe i sie tam bawi.No to sobie nie myslac duzo i tak tam nic nie ma ciekawego wiec niech sie mala bawi,a ona przynosi mi jeden ze sirodkow.No myslalam ze mnie szlak trafi :ico_zly: a on no ze zapomnial.Pewno trafia sie ale dziecko juz biega i trzeba teraz dwa razy wiecej myslec i przewidywac :ico_wstydzioch: No na szczescie nic nie bylo otwarte i nic sie nie stalo.
Zaraz wkelje Wam fotke.Narazie jeszcze nic nie stoi na swoim miejscu bo mamy jeszcze przebieraj,ale juz nie dlugo bo powoli robi sie za maly wiec troszke poprzestawiam.No i stolik nocny jeszcze nie rozlozylam bo Juli pewno by na niego wchodzila :ico_oczko:
[ Dodano: 2008-06-16, 20:45 ]